Se on valmis! Se on ihan oikeasti valmis! Tai no, vielä oikeastaan mietin, että laittaisiko vuorin vaiko ei. Mutta muuten tämä on valmis.
632819.jpg
Malliahan otin uusimmasta Novitasta ja tähän taisi loppujen lopuksi tulla samaa vain tuo mallikuvio. Niitä on eri määrä kuin ohjeessa, kiinnitys kahvaan on erilainen ja pohjakin on erilainen kuin ohjeessa. Mutta hyvin sai ajatuksen siitä alkuperäisestä mallista. Olisi kiva joskus vielä toteuttaa ihan samanlaisena kuin ohjeessa oli. Pitäisi vain ensin ostaa sopivat kahvat sitä varten. Ja tässä on nyt niin paljon kaikkea muutakin, että jos vaikka ensi kesäksi? :) Niin, ja tähän meni yhteensä vähän vajaa 100g Novita Tennesseetä ja virkkuukoukku oli 3mm. Olen varsin tyytyväinen lopputulokseen.

Pahoittelen vielä kaikille lukijoille (jos täällä enää kukaan käy), että päivittelen tosi harvakseltaan nykyään, eikä käsitöitä juuri näy. On vain semmoinen inspiraation puute ollut, eikä ole mitään saanut aikaseksi. Mutta jospa tämä tästä taas, kun vähän aikaa on käsitöistä enemmän erossa niin ne alkaa uudestaan kummasti kiinnostamaankin!
Itse asiassa aloittelinkin tänään jo erästä juttua Snyyltäni saamasta Katian langasta (oli viimeisessä paketissa), mutta siitä sitten juttua joskus jos ideani onnistuu. On muuten aivan ihanan tuntuista lankaa tehdä ja neuleen pinta on niiin pehmeää. :)