Tää taitaa olla niitä ennätyksiä käsityön valmistumisessa! Varsinkin mitä neulomiseen tulee! Tein tätä laukkua lähes tulkoon koko ajan, lasten nukkuessa, lasten leikkiessä, lasten katsellessa lastenohjelmia, lasten ollessa isänsä kanssa ulkona ja myös ruokaa laittaessa (tai no, sillon kun keitto kiehui tyytyväisenä hellalla). Ja tässä on tulos:
132232.jpg
Lankana siis toimi tuo Samos Lollipop. Pitkänä pötkönä tein tuon ja sitten vaan keskeltä kahtia ja reunasaumat kiinni. Sitten pari kerrosta virkaten reunaan. Vain joka toiseen pääteltyyn silmukkaan, jolloin laukusta tuli kivan mallinen (en tykkään suorakaiteen muotoisista laukuista) ja sitten vielä virkaten kivat pikku sangat. Tuli jopa hieman liian pikkuiset, kun ei meinannut laukku kainaloon mahtua, mutta venyyhän ne siitä kuitenkin. Ja jos joku ihmettelee, miksi sangat ovat "ryppyiset" niin ne on sitä ihan tahallaan. Tein siis ensin kovasti ketjusilmukoita, sitten takas tullessa pylväitä ja sitten taas takas pylväitä tehden niiden samojen ketjusilmukoiden alareunaan kuin äskettäiset pylväät. Sitten siihen keskelle joka toiseen pylvään alkuun tein läpi ketjusilmukoita tosi tiukkaan, jolloin tuloksena on aaltoilevat sangat. Ymmärsiköhän kukaan mitään koko sepustuksesta? No, tulipahan selitettyä kuitenkin! :) Niin, ja sisällä on vuori vanhasta helmenharmaasta mekkokankaasta jääneestä palasta, jotta laukku pysyis jonkimoisessa kuosissa kun sinne sisälle jotain tunkee.

Ja jos joku nyt miettii, miten kävi mun virkkausinnolle kun nyt aloinkin neulomaan yhtäkkiä, niin tallella se on vielä! :) Piti vaan pitää taukoa välillä, kun alkoi niin käymään sormien ja ranteiden päälle. Neulominen ei käynyt ollenkaan, joten sitä sitten siis! :D