On tämä ihan tajuttoman vaikeaa tämmöiselle maallikko tumpelolle, mutta sain minä sentään pari kuvaa siirrettyä tänne. Näytän ne sitten tuossa myöhemmin... Muilla sitä on vaan niin älyttömän hienoja blogeja, mutta mun on ihan pakko tyytyä siihen mitä valmiina annetaan, sillä en tajunnut noista ohjeistuksista yhtikäs mitään. Jospa sitten joskus myöhemmin vähän ehostaisi tätä... yksi kaveri osaa tämmöiset hommat, niin laitan sen tekemään! :)
No joo, tämän koko homman tarkoitushan on vissiin yrittää näitä mun töitäni teille muille esitellä, jotka sattumalta tänne eksytte. Ja pakkohan tässä on jaaritella kaikkea muutakin, se kuuluu mun luonteeseen. En voi keskittyä yhteen asiaan, pitää tehdä ja kertoa kaikkea yhtä aikaa. Yritän saada tänne tehtyä vielä semmoisen sivun, missä kerron enemmän ja tarkemmin itsestäni, niin sieltä sitten voi lueskella tarkemmin millainen ihminen olen.

Tässä nyt kuitenkin eräs viimeisimpiä töitäni.

118810.jpg
Tein nämä vaaleanpunaiset unelmat tyynynpäällisiksi siskon tytölle 9v synttärilahjaksi, jolla (yllätys, yllätys!) on tällä hetkellä pakkomielle vaaleanpunaiseen. Kankaat löytyivät Eurokankaan kätköistä ja napit omista nappi kokoelmista. Hienot tuli, vaikka itse sanonkin, ja lahjan saaja oli mielissään.


Seuraava sen sijaan tuli oman tytön upo uudelle nukelle.
118809.jpg
Eikö olekkin söötit kesäkamppeet? :) Kun nukella ei ollut mekkoa, saatikka hellehattua, niin äiti otti virkkuukoukun käteensä ja teki ne. Hattu tehtiin ensin ja koska meidän neidillä ei kärsivällisyyttä riittänyt odottaa valmistumista, lieri jäi hieman vajaaksi. Mutta se ei kuulemma haittaa. Sitten aloitettiin mekko ja siinä loppui äidin kärsivällisyys ja tein vain yläosan. Helma sitten tehtiin vanhojen verhojen ylijäämästä. Henkseleihin laitoin malttamatonta tyttöäni ajatellen tarrat, jotka lähtevät helposti repäisemällä auki. Ja kyllä kelpaa nukella lähteä ulos helteillä!

Tällä hetkellä virkaten työn alla on salusiiniverho omalle äidilleni, sekä poncho itselleni (koska en ole sellaista vielä itselleni saanut, niin pitää tehdä). Neuloen työn alla on paritkin erilaiset sukat. Sitten on pari kirjontatyötä jne. En koskaan viihdy kauaa yhden tekeleen äärellä, niin on hyvä olla monta erilaista joista voi mielialan mukaan valkata. :)