Kaikkea sitä ihminen keksii, ihan oikeesti! Rakas mieheni pyysi tekemään USB-tikulle/tikuille pienen pussukan säilytystä/kuskaamista varten. No, koska mulla on nyt joku ihan hirvittävä virkkausvimma niin päätin virkata sen. Helppo ja nopea homma, meniköhän tuntiakaan moisen värkkäämiseen. Mutta hei, tarviiko tämmöstä ihan oikeesti?
127458.jpg127459.jpg
Tässä siis pussi ensin kiinni ja sitten auki, niin että sisällä yksi USB-tikku kaulanauhoineen. Mä en oikein jaksa ymmärtää, mutta pääasiahan on se että mies on tyytyväinen. Nyt ei kuulemma kolhiinnu matkan teossa. :)

Ja koska mulla on tosiaan hirvittävä vimma virkata, niin pakko oli sitten katsella lankavarastoa ja lehtiä läpi. Koska en omista tällä hetkellä tarpeeksi puuvillalankaa, jotta siitä sais takkia/puseroa tehtyä, niin keksin että villalankaa riittää kyllä. Enhän mä kesäpuseroa kuitenkaan ois ehtiny enää tälle kesälle saada valmiiksi, niin teen sitten talvea varten villatakin. :) Malli ois seuraavanlainen:
127460.jpg
Tämä tais olla helmikuun SK:sta (siis tämän vuoden). Ihastuin tähän jo silloin kun sain lehden ekaa kertaa käsiini, mutta se sitten kuitenkin unohtui. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä, joten nyt sen sitten haluan! Pääsin jopa jo näin pitkälle:
127461.jpg
Tämä siis valmistui siinä sivussa kun katselin telkusta Johnny Englishiä ja keittelin yhdessä välissä myös lasten iltapuuroa. Hyvä saavutus silti, eikös? Nyt näpit syyhyää jo päästä jatkamaan, kun lapset on jo unten mailla.

Loppuun vielä semmoinen juttu, että miksi ihmeessä ei ole liikekeskus Zeppeliiniin vieläkään saatu minkään sortin lankakauppaa? Kävin eilen tyttöni ja hänen tätinsä kanssa shoppailemassa siellä (vaivaiset viisi tuntia!), mutta edelleenkin tympäisee se ettei lankakauppaa löydy. Lankavalikoimat kun ovat Halpa-Hallissa ja Prismassakin aivan olemattomat. Onneksi "lohdukkeena" löysin kuitenkin alennusmyynneistä tytölle collegetakin, pojalle collegepuvun ja itselleni samettijakun. Plus sitten lapsille tarroja, leluja (joita on jo muutenkin ihan liikaa!) ja tietysti Arnold´sin donitseja (ettei vaan pääse laihtumaan...). :)