Taaskaan. Mutta muuta juttua kylläkin. Ensinnä, jos joku ihmettelee mihin on hävinneet blogilinkit tuolta sivusta, niin poistin ne kokonaan. Kun tuo lista koko ajan elää mun mielialojen mukaan, mitä käyn lukemassa ja koko ajan löytyy uusia jne... en jaksa päivittää sitä vähän väliä, joten kompromissina poistin kaikki.

Sitten. Olen seuraillut noita meemi-juttuja jo useammassa blogissa ja minäkin niistä olen nyt innostunut. Pyysinkin sitten paumaulta kirjaimen itsellenikin ja sain R-kirjaimen. Eli nyt sitten mietintämyssy päähän ja aloitetaan. :)

R niin kuin Rakkaus. Sitä ilman on vaikea elää. On ihanaa rakastaa ja olla rakastettu.

R niin kuin Ryijy. Ne on niin ihania ja romanttisia. Haluaisin itsellenikin sellaisen, mutta ei ole kukaan vielä mulle sellaista tehnyt, enkä itse varmaan koskaan saa aikaiseksi. Ainakaan niin isoa, kuin mistä unelmoin. :)

R niin kuin Rekipeitto. Kuuluu edellisen kanssa samaan kategoriaan. Ja tälläistä ei edes tarvii enää kauaa odottaa, koska äitini tekee sellaista minulle jouluksi. Itse olen sen suunnitellut ja värit valinnut, mutta koska äitini osaa kirjontahommat paremmin, niin työ lankesi hänelle!

R niin kuin Ruusu. Ne tuoksuu hyvältä ja ovat niin kauniita. Ja ainahan niitä on kiva saada (pitäs vissiin miehelle antaa vinkkiä, että kävis tämän lukaisemassa!).

R niin kuin Raivo. Rakkauden vastapainoksi on hyvä tuntea välillä raivoa. Se tasoittaa kummasti. :)

R niin kuin Ryppy. Ne aiheuttavat harmia niin kankaissa kuin rakkaudessakin, mutta ovat onneksi siloitettavissa.

R niin kuin Reissaus. Tykkäisin niin kovasti reissailla ympäri Suomea ja miksei ihan ympäri maailmaakin, mutta näillä rahavaroilla, ilman omaa autoa ja lasten kanssa se on lähestulkoon mahdonta.

R niin kuin Raha. Se on välttämätöntä tässä elämässä, sitä ilman ei yksinkertaisesti voi elää. Miten sitä muuten vois lankaa ostaa?? Häh? Ja kai sitä ruokaa ja muutakin pitää välillä ostella... ;)

R niin kuin Ruoka. Tässä nyt mennään aiheesta toiseen ihan aasin siltojen kautta... rahalla ostetaan ruokaa ja ilman ruokaa on mahdotonta elää. Ja syöminen on ihanaa, varsinkin kun se on hyvää.

R niin kuin Rauha. Ilman omaa rauhaa ei jaksa kukaan. Mikä olisikaan ihanampaa kuin istahtaa kaikessa rauhassa sohvalle ja ottaa käsityöt esille? Tai sitten käpertyä kullan kainaloon katsomaan telkkua? :)

Eihän se niin vaikeaa ollutkaan! Aika helppo itseasiassa. :) Kaikki nämä on Rakkauden kunniaksi kirjoitettu punaisella. Ihanaa... :) Jos itse haluat koittaa samaa, laita kommentteihin mulle viestiä, niin annan sulle kirjaimen josta kirjoitat itsellesi kymmenen tärkeää asiaa.
Kävin tänään myös piiiitkästä aikaa kaupungilla ja matkaan tarttui taas pari lankakerääkin, mutta niistä juttua enemmän sitten kun saan niistä kuvia tänne. Nyt tältä erää siis HEIPPA!