Piti muka niin viime viikon aikana laittaa niitä kuviakin tänne ja kaikkea, mutta se siitä. Parempi hieman myöhään kuitenkin kun ei milloinkaan, joten tässä tulee. :)

Ensinnä pari kirjaa, jotka posti minulle toi jo ennen Helsinkiin lähtöämme:
161700.jpg161701.jpg

Tarkoitus olisi, että näiden myötä innostuttaisiin taas askartelusta enemmänkin ja myös lasten kanssa. On tässä kesän aikana jäänyt lasten kanssa askartelut ihan kokonaan, mutta jospa nyt taas syksyn tullen sadekeleillä sisällä istuessa aloittais taas. :)

Ja sitten pieni välityö, joka valmistui kahdessa illassa:
161697.jpg

Pikkuhuivi iänikuisen vanhasta mohairlangasta, joka sitten loppui hieman ikävästi kesken. Ei meinaan riittänyt kun tuommoisiin tosi surkeisiin hapsuihin... minä kun niin tykkäisin, että huivissa olisi muhkeat hapsut. :) Tässä vielä lähikuvaa:
161698.jpg

Oikein mukava ja varmasti lämmin tuli, vaikka reikiä on kuin reikäjuustossa! :D Niin, ja ohje on muuten Pirkan sivuilta.

Tähän väliin en vielä Fifistäni ottanut kuvaa, kun tekele on vielä niiiin alkutekijöissään. Pitäisi ostaa uudet pyöröpuikot, kun vanhat ovat olleet kaapin perukoilla solmussa iät ja ajat. Vai onko kellään hyvää niksiä pyöröpuikkojen oikomiseen? En kyllä usko että noita enää voi käyttää kun ovat niin kierteellä...

Mutta ensi kertaan taas!