Juu, elossa ollaan vaikkei mitään ole kuulunut taas pitkään aikaan. Meinaa vaan väsyttää koko ajan niin, ettei koneelle ehdi enää ollenkaan! Nukun ihan tajuttoman paljon, aina kun lapset menee nukkumaan, niin melkein menen minäkin ja nukun myös sitten aamuun saakka kunnes lapset herää. Lukuun ottamatta muutamia vessareissuja yön aikana. Monesti nukun pojan kanssa sitten päiväunetkin, mutta tänään otin itseäni niskasta kiinni ja tulinkin koneelle. :)

Olen jopa jotain saanut aikaiseksikin. Miehen pipo sai kaverikseen kynsikkäät jo viime viikolla, mutta tässä koko sarjasta kuva.
184790.jpg
Vasemman puoleinen kynsikäs on kuvassa kämmenpuoli ylöspäin ja oikeanpuoleinen sitten taas päälipuoli ylöspäin. On niin kirjavaa tuo lanka, ettei kuvan kautta meinaa saada mitään selvää noista, mutta ehkä hyvä niin! En itse niin ole tyytyväinen lopputulokseen vaikka mies kehuikin ne maasta taivaisiin. :) Malli löytyi Novitasta numero 4/2003, malli 51. Hyvä ohje oli kyllä, varsinkin mun kannalta, sillä en ole aiemmin sormikkaita tehnyt. Enkä kyllä ihan heti toisia mene tekemään! Muuten oli ihan jees, mutta sitten kun piti nuo sormien kohdat tehdä, niin kyllä muutama ärräpää tuli päästettyä. Ja tuo pipohan on se sama mistä oli kuva edellisessä postauksessa.

Sitten heti perään valmistui laatikon pohjalla lojuneet lapsen sukat.
184788.jpg
Nuo nyt vaan oli semmoset jotain-pitää-saada-tehtyä sukat, joista toinen valmistui ajat sitten ja toinen kolmessa osassa aina silloin tällöin. Jokseenkin käsialani on tiukentunut, sillä toisesta sukasta tuli sitten pienempi kuin toisesta, vaikka silmukoita ja kerroksia on oikeat määrät! Mutta jospa ne sitten palvelis tätä kolmatta tulokasta ensi syksynä. :) Ei nyt tullut mitattua, kuinka isot ovat, mutta joka tapauksessa aivan liian pienet meidän lapsille, joten veikkaisin että puoli vuotiaalla-vuoden vanhalla ovat hyvät.

Muuta ei ole nyt tähän hätään valmistunut. Sain noista edellisistä töistä sen verran ranteeni kipeiksi, että on pitänyt pitää pari päivää taukoa. Itse asiassa kyllä useampikin. Mutta olenpa saanut sitten paljon kaikkea muuta aikaiseksi. Mm. kylpyhuone tuli tänä aamuna siivottua ja kaikki pojan vanhat villavaippahousut pestyä useamman kuukauden kaapissa lojumisen jälkeen, että saa ne kunnolla säilöön seuraavaa varten. Eilen innostuin leipomaan ja sainkin melkoisen kasan pullaa pakastimeen, sekä yhden pellillisen verran omenapiirakkaa. Kylläpä muuten tulikin hyvää piirakkaa kun oli ihan kotimaisia omenoita, jotka ihan oikeasti maistuivatkin omenalle. :)

Niin, ja meinasi ihan unohtua. Ihana mieheni kauppareissullaan Euromarketissa bongasi lankatarjouksen ja väreistä mulle soiteltuaan toi mulle tämmöiset:
184786.jpg
Eli vähän lisää Nalle Coloria. :) En vielä tiedä mitä näistä syntyy, mutta enköhän jotain saa aikaiseksi!