Olen ollut hieman hissuksiin monestakin syystä. Ensinnäkin tuo keskenmeno ja toisekseen se, että olen taas saanut niskani niiin jumiin. Eli neulomiset on jääneet hieman sivummalle, vaikka silti olen joka päivä jotain tehnyt. Ja nyt sain tänään vihdosta viimein ne Sauna-sukat (omalla kantapää versiollani) valmiiksi, joista ensimmäinen valmistui jo ajat sitten... Tässä sitten hieman hämyistä kuvaa niistä. Laitoin toiset sukat alle, että edes vähän näkyisi tuo kuvio tuosta, mutta aika heikosti se nytkin näkyy. Näissä lankana siis jotain vanhaa Nallea.

228767.jpg

Ei tullut oikein sellaiset kuin toivoin, mutta jotain kuitenkin. Onhan tämä harvinaisen onnistunut saavutus, kun ottaa huomioon sen etten ennen ole näin monimutkaisia sukkia tehnyt! :) Ja vaikken niin hirveän tyytyväinen näihin ole, niin saavat luvan kelvata siskolleni joululahjaksi. En kuitenkaan ehdi ennen joulua toisenlaisiakaan tekemään. Kesken kun on taas sen miljoona työtä! Muutamia mainitakseni yhdet sukat itselleni (kuva sitten kun ovat kokonaan valmiit), Aurora-huivi Teddystä en tiedä kenelle, lapaset siskon tytölle myöskin Teddystä, sekä pipo omalle pojalle muistaakseni 7Veikasta.
Ja jottei lankavarasto pääse ehtymään (onneksi en ole mukana langattomassa lokakuussa!) jäi Citymarketista kärryyn nämä:

228766.jpg

Eli kolme kerää (kympillä) 7Veikkaa ja vaaleanpunainen Teddy. Mustan ja valkoisen pitäisi kiertyä siskon pojalle pipoksi, jossa olisi jonkinmoista pääkallokuviointia ja tuo Teddy on jo lähtenyt kiertymään lapasiksi, jotka siis siskon tytölle. Ja jos ehdin vielä ennen joulua, pitäisi tuosta harmaasta (kera jonkin muun värin) syntyä omalle isälleni sukat. Saas nyt nähdä, mitä kaikkea ehdin ennen joulua ja mitä en. Tällä menolla niska jumissa en saa kohta mitään tehtyä! Olisko kenelläkään mitään nopeita kikkoja niskan parantamiseen??