Meillä on vietetty isänpäivää kakkua syöden ja tiskaten. Tai siis mä oon tiskaillu, ensin aamulla eilisen tiskit ja sitten vielä tossa äskettäin kaikki kakun tekemisestä ja syömisestä tulleet tiskit. Mutta en valita, tiskaus on hyvää terapiaa ja tiskailen yleensä ihan mielelläni (sairasta?). Kakkukin oli oikein hyvää. Hyvä sanoa, kun on itse tehnyt. :) Kakku näytti tänä isänpäivänä tältä:

257952.jpg

Halusin jotain erilaista perinteisen pyöreän kakun tilalle ja olipahan isännällä ikimuistoinen ilme kun tämän näki! Harmi kun ei ollut kamera valmiina. :)
Ja tyttö teki itse isille kortin. Tai ainakin melkein itse. Minä tein sydämen ja tein reiät valmiiksi. Tyttö sitten itse pujotteli langan läpi. Tämmöinen tuli:

257953.jpg

Yläkulmassa näkyy myös aurinko ja alakulmassa nurmikkoa. Ja ihan itse mallista kirjoitti tuon "ISILLE". Poika teki vain yksinkertaisesti hirveää sotkua omaan korttiinsa, joten siitä ei kuvaa. Kaikki voinee itse kuvitella miltä näyttää vaalealla korttipohjalla suunnaton määrä sinisiä, punaisia ja vihreitä viivoja! :)

Sitten sain ensimmäisen lapaskuun lapasparin valmiiksi. Tässä kuva koko setistä, joka lähtee T&T:n keräykseen.

257954.jpg

Lapasissa menee samanlaisesti raidat kuin pipossakin ja joustinneule on samanlainen kuin pipossa, eli 3o, 1n. Ja se jatkuu kahdella raidalla koko lapasessa tuossa päälipuolella. Enemmänkin olisin keräykseen halunnut tehdä, mutta paikat ei vaan tällä kertaa kestä. Hieman harmittaa, mutta parempi tämäkin vähä, kun ei ollenkaan.