Heti kun on alkanut niska-hartia seutu tuntumaan paremmalta (kiitos miehen hieronnan, oman jumppaamisen ja venyttelyn, sekä kävelylenkkien), olen lisännyt taas käsitöidenkin tekoa. Tuntuikin tuossa muutamana päivänä aika pässiltä, kun vaan istui toimettomana... :) Mutta ensimmäiset joulukortit on saatu väsättyä. Käytössä kartonkia, ohutta huopaa, kirjontalankaa ja liimaa. Niistä syntyy tämmöisiä:

251679.jpg

Näitä on syntynyt enemmänkin, mutta tässä nyt esimerkkiä. Piirtelin eilen illalla vielä sydämen mallia tuon lumihiutaleen tilalle, mutta siitä ei vielä valmiita kortteja syntynyt. Niistä sitten myöhemmin kuvaa. Pitäs ensin käydä hakemassa lisää kartonkia. Loppui viime joulun jämät aika nopsaan.

Sitten sain aikaiseksi virkata tämmöiset:

251680.jpg

Eli kämmekkäät, jotka mielestäni muistuttavat ihan lumilyhtyjä! Vilkas mielikuvitus vai mitä lienee... Näissä kuitenkin lankana Teddyä ja kaapin kätköistä löytynyttä vanhaa Novitan Bouclette lankaa. Koukku oli taas se 6 ja aloitussilmukoita 20. Pyörönä tein aina kerroksen Teddyllä ja kaksi kerrosta Bouclettella. Vikalla kerroksella sitten hyppäsin muutaman silmukan yli tasavälein, niin ei jäänyt yläreuna lörpölleen. Tuli tosi kivat, mutta missähän näitä käyttäisin? Oli taas semmoinen päähänpisto tämäkin, nopea sellainen. Yhden tekemiseen ei mennyt vissiin kuin n. puoli tuntia.
Seuraavaksi keskitynkin sitten takaisin keskeneräisiin hommiin, jotka pitää saada ennen joulua valmiiksi.