Ja nyt ei sitten enempää "toiveita" tuohon edelliseen. Yritän viikonlopun aikana ottaa noita kuvia ja laittaa sitten esille.

Sain tänään aikaiseksi kokeilla erästä joulukortti-ideaa.
264811.jpg
Tuo taustakartonki ei vain ole minun mieleeni. Ehkä hieman liian kimaltelevaa tähän tarkoitukseen. Enkelin kuvan jäljensin eräästä korttikirjasta ja leikkelin sen sitten tuommosesta käsintehdystä ohuesta paperista. Hopeatussilla piirtelin päälle ja vasta kun olin enkelin piirtänyt, tajusin että piirtelen samalla myös meidän keittiön pöytään! Paperi kun oli niin ohutta, että tussi vain humahti siitä läpi. Onneksi ei kuitenkaan jäänyt pysyvää enkeliä meidän pöytään... lähti tiskinpesuaineisella rätillä hyvin pois.

Olen myös katsellut eri blogeissa hienoja helmitöitä ja haaveillut omistani. Noh, päätin sitten tässä taannoin Tiimarissa käydessäni ostaa pussillisen pikkuisia helmiä. Nyt ne pääsivät virkkauslangan kyytiin ja tuloksena seuraavaa.
264813.jpg
Tähtien mallit löytyivät vanhojen virkkausmallien kopionipusta (äitini on joskus kirjaston lehdistä itselleen kopioinut ja minullehan ne sitten ovat päätyneet). Laittelin sitten noita helmiä parhaiksi katsomiini kohtiin sitten lisäksi ja erilaisilla tekniikoilla. Ihan nättejä tuli, mutta nyt sitten mietin että mihin ihmeeseen näitä käytän? Nämä ovat nimittäin aika pieniä, tuo keskimmäinen on varmaan noin 5cm halkaisijaltaan. Meneeköhän helmet rikki jos korttiin liimaa ja postittaa menemään? Toinen vaihtoehto olisi tärkätä nämä ja laittaa vaikka kuuseen roikkumaan. Ei vain tuosta tärkkäämisestä ole kokemusta... vaikka kai siihenkin netistä ohjeet löytyy! :)

No mutta tämmöistä tällä kertaa, ensi kerralla sitten niitä kuvia meiltä. :)