Sain aikaiseksi ottaa näitä kuvia täältä meidän kotoa ja tässä tuloksia.

Ensimmäisenä keittiömme eteisestä käsin. Kuvasta jää uupumaan jääkaapin viereltä korkea kaappi ja vasemmalta tiskipöytä.
266567.jpg

Sitten lähempään tarkasteluun jääkaapin oven kanssa (josta viissiin huomaa, että säilytän siinä muistamisen arvoisia asioita, kuten pojan kontrolliaikalappua ja polikorttia, kirjastokuitteja jne...).
266566.jpg

Jääkaappi sisältä (ihan kaamee...)
266570.jpg

Sotkuisin paikkamme löytyy myös keittiöstä (vielä viikko sitten se olisi ollut ompelu-/askartelupöytäni, mutta ehdin sen siivota jo alkuviikosta...). Tämä on otettu siis mikromme ja sen yläpuolella olevan hyllyn kantamasta tavaramäärästä. Sieltä löytyy kaikki tarpeellinen, on kännykkä, rahat, särkylääkkeet, kauppalaput, askarteluun tusseja, kamera, nenäliinoja, karkkia, bussiaikataulut, mittanauha, lähtevää postia ja myös kaikkea sellaista joka ei todellakaan sinne kuulu! :)
266576.jpg

Siirtykäämme olohuoneeseen. Tämä on otettu keittiön pöydän vierestä. Kuvan alalaitaan jää telkkumme ja ovi tuolla perällä johtaa makuuhuoneeseen (minun ja mieheni).
266569.jpg

Olohuoneesta hetki edellisen kuvan ottamisen jälkeen löytyi myös meidän imuri, joka on anopilta meille eksynyt. Hyvin toimii, vaikka onkin ihan ikivanha. :)
266577.jpg

Tässä lastehuonetta eteisen suunnalta, kuvasta jää pois lasten oma kirjahylly ja pieni leluhylly, jotka jäävät oikealle. Tuo mökki ei todellakaan joka päivä ole peittämässä koko todellisuutta tuolla, mutta sattuipa nyt sitten olemaan. (Hienosti näkyy seinältä paikatut reikien jäljet, kun otti salamalla!)
266572.jpg

Lastenhuoneen vierestä löytyy "työhuoneemme", jossa on myös esine jota ilman en voi elää, eli tämä läppäri (joka on muuten ensimmäinen tosi kallis ostokseni, jonka myös maksoin kokonaan ihan itse!).
266571.jpg

Ja kun tästä koneelta katson taakseni, näen kirjahyllyt (pitäs ostaa lisää moisia, kun alkaa tila loppumaan kesken...). Nämä ovat sellaisia tosi korkeita hyllyjä, mutta kun huone on niiiin pieni, en millään saanut niitä mahtumaan kuvaan kokonaan...
266573.jpg

Ja kun koneella ollessani kurkkaan ulos, näen tämmöisen pihan (aika ankeaa nyt, kun on vettä tullut taivaan täydeltä)
266574.jpg

Ja kun vessahätä yllättää tai pitää suihkuun päästä, niin pääsee käymään kylpyhuoneessa. Hieman kaunisteltu kuva, kun en jaksanut siivota pyykkikasaa lattialta pois ensin (tein sen vasta illalla...). Ja jos joku ihmettelee, miksi ihmeessä käsisuihku on vedetty lavuaarin viereltä suihkuun, se selittyy sillä, että muuten se kastelisi meidän vessapaperit märäksi! Kunnon insinööri ollut suunnittelemassa tätäkin...
266575.jpg

Eli kuvaamatta jäi näkymä ulko-ovelta meille sisään, koska en onnistunut ottamaan sellaista kuvaa, joka olisi miellyttänyt minua. Myös käsilaukkuni ja vaatekaappini sisältö jäivät pois. Käsilaukkua en käytä, kaikki tarpeellinen (eli rahapussi, kännykkä ja avaimet) kulkee yleensä taskuissa tai rattaissa. Ja vaatekaappini on myös vaatehuoneemme, jota en halua lähemmin tällä kertaa esitellä. Että tämmöistä meillä. :)