Aivot lyövät tyhjää otsikon suhteen, mutta olennaista kuitenkin lienee se mitä muuten kirjoitan?!
Ensimmäisenä ihastelen sitä, kuinka moni ihminen on jo osallistunut jouluarvontaani! En uskonut näin paljon osallistuvia tulevan... mutta mitä enemmän sitä parempi tietysti. :)
Toisena kerrottakoon se, että keskeneräisten töiden kuvaaminen ennen lähtöämme jäi. Siinä kiireessä ei muistanut läheskään kaikkea! Ja kaiken lisäksi miehen kovan suostuttelun jälkeen jätin kaikki neulomiset (ja kaikki muutkin käsitöihin liittyvän) kotiin odottelemaan. Sinne jäi mm. viime viikonloppuna aloitetut lapaset itselle ja pipo tytölle, sekä se pipo josta piti tulla joululahjapipo siskon pojalle. Ko. pipoa jonkun matkaa tehtyä tulin siihe tulokseen, että vaikka sitä venyttäisi kuinka, niin se ei veny 54cm saakka vaan jää auttamattomasti n. 52cm... kylläpä vähän sapetti kun sen tajusin, mutta onneksi meillä on tuo pikku mies omassa perheessä niin saa se sitten ens vuoden puolella itselleen uuden pipon. :)
Oli kyllä oikeastaan ihan hyvä, että jätin kaikki tekemiset kotiin. Täällä on ollut niin kova meno joka päivä, etten ois ehtinytkään mitään tekemään. Nyt on ensimmäinen oma hetki sen jälkeen kun ollaan perille päästy ja tosiaan jaksan muutakin kuin vain maata sängyssä! Tulopäivänä, vaikka oltiinkin jo hyvissä ajoin iltapäivällä perillä, jaksoin vain olla ja ihmetellä. Ei olla vielä mun vanhempien uudessa kodissa käyty, joten oli kaikenmoista uutta. Seuraavana päivänä vietettiinkin pitkä tovi mun siskon luona. Eilen illalla sitten kävin siskon ja vanhempieni kanssa siskon lasten joulujuhlassa. Siskon mies oli sopivasti iltavuorossa töissä, joten sisko tarvitsi apua. Siskon pojalle tämä oli eka joulujuhla, niin oli kivakin sitten kun oli isovanhemmatkin mukana. Siskon tyttö taas oli kovasti mielissään kun minä olin mukana kuvaamassa ja katselemassa. Kaiken kaikkiaan mukava kokemus oli, vaikka juhlasali alkoikin loppuvaiheessa juhlaa olemaan aika kuuma paikka. Tuli omat koulujen joulujuhlat mieleen. :)
Eli ihanaa on ollut täällä meidän ns. joululomalla tähän mennessä. Ja uskon että tulee olemaankin. Tänään taas lähdetään siskon luokse ihmettelemään siskon tytön todistusta, jossa tällä kertaa on mukana ihan numeroarvosteluakin (tähän saakka on ollut vain rasteja ruuduissa ja tekstiä) ja viettämään samalla mun isän yhdistettyä nimppari- synttärijuhlaa. Eivät osu samalle päivälle, mutta tänään on niistä toinen ja just passeli päivä muuten. Huomenna lähdetään sitten läheiseen kaupunkiin ihmettelemään jouluhässäkkää ja suoritetaan joulun ruokaostokset. Viikonloppuna päästään sitten viettämään jo joulua ihan kaikessa rauhassa.
En varmaan tässä ihan heti taas pääse/jaksa kirjoittaa, joten toivotan kaikille blogin lukijoille oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaa!