295682.jpg

Tässä siis vielä muutamia joulukortteja, joita värkkäilin viikonlopun aikana kun huomasin vielä usean kortin olevan tekemättä. Ja sitten loppui kartonki. TAAS! Tämä oli jo toinen kerta tälle vuodelle, kun teen joulukortteja ja kartonki loppuu kesken... en vissiinkään omaa minkään sortin laskutaitoa. No, päätin sitten käyttää loppuihin kortteihin kaunista ja melko vahvaa ruskeaa paperia. Niistä korteistä sitten myöhemmin kuvia.
Tänään lähti JYV- paketti postiin ja olen aloittanut jotain ihan itsellenikin, vaikka mielessä siintää vielä pojalle lapaset, tytölle pipo ja siskon pojalle lapaset tai pipo joululahjoiksi! :) En tiedä pystynkö siihen, mutta jos edes jotain sais tehtyä. Nyt kuitenkin taas neulominenkin maistuu ihan eri tavalla, kun ei selkä ja hartiat kipeydy saman tien. Pitäs vaan saada pysymään se tuollaisena! Jumppaaminen on edelleen päiväohjelmassa, mutta pitäisi keksiä joitain parempia venytyksiä tms, että saisi paremman tehon sille...
Mutta niin, olen siis aloittanut tekemään jotain itselleni. Sen paljastan, että lankana toimii uusi, ihana, sininen Fritidsgarn ja se pitää huovuttaa. En ole sen kummemmin pesukoneessa huovutellut mitään, joten jännitys on melkoinen ja haluaisin heti tehdä työn valmiiksi ja heittää pesukoneeseen! :) Mutta pitää hartioiden takia kuitenkin hieman malttaa ja pitää välillä taukoa. Uskoisin kuitenkin viikon loppuun mennessä valmista tulevan.