Juu, osaan mä vielä ihan oikeasti tehdäkkin jotain täällä! Tässä todisteita:
323148.jpg

Ensimmäisenä aikuisten koon kissapipo. Piti tulla ensin pipo meidän tytölle, mutta koska arviontikykyni heitti taas pahemman kerran (enkä koskaan jaksa tehdä mallitilkkuja), siitä tuli liian iso. Mutta nou hätä, siskoni ilmottautui tämän ottamaan itselleen. :) Itse en niin väreistä pidä. Tässä siis lankana kaksinkertainen vaalean violetti mikä-lie-lanka (vyötteestä ei siis tietoa) ja vaalean beige mohairlanka. Puikot oli kuutosen sukkapuikot ja tämä on täysin saumaton pipo, kun sukkapuikoilla tein ja päältä päättelin silmukoimalla. Elämäni ensimmäisen kerran tuota koitin ja alkupää meni ihan miten sattuu, kun silmukat kierty väärinpäin. En kuitenkaan jaksanut alkaa purkamaan... Silmukkaamäärä taisi olla 14s/puikko.

Toinen tälle vuodelle valmistunut on huivi itselleni.
323149.jpg

Tämä taasen on virkattu pitkittäissuunnassa kuutosen koukulla Isoveli-langasta ja jostain hieman pörröisestä paksusta langasta (mieleen tulee Teddy, mutta ainakaan nykyään ei tuon väristä myydä...). Pituutta on n. 2metriä ja leveyttä n. 20cm. Isoveljeä kului vajaa puolitoista kerää tuohon keskiosaan, joka on tehty pylväillä. Pörröisellä langalla tein pelkkiä kiinteitä. Tämä saattaa saada vielä hapsut päihinsä, en tiedä vielä. Seuraavaksi teen tämän kaveriksi pipon.

Nämä siis molemmat on aloitettu viime vuoden puolella, mutta valmistuivat tänään. :)
Tein itselleni muistutukseksi tuonne sivupalkkiin myös tuommoisen Puikot & koukut osion omistamistani puikoista ja virkkuukoukuista.
Ajattelin myös laittaa sivupalkkiin tämän vuoden valmistuneet tekeleet.
Monilla on ollut blogeissaan muisteloita edellisen vuoden saavutuksilla yms, mutta ajattelin tällä kertaa jättää väliin... laiskuutta ilmassa. Mutta tänä vuonna sitten on mukavampikin semmoista tehdä loppuvuonna, kun on blogikin ollut koko vuoden olemassa. Viime vuonna kun se ehti olla vain reilut 5kk.
Mutta nyt pitää mennä laittamaan noille rakkaille lapsille jotain naposteltavaa, ennen kuin hermostuvat täysin! :)