Täällä sitä taas ollaan ja tänään on mennytkin melko säryttömästi. Kerrankin näinkin. :) Asiaan saattoi vaikuttaa eilen illalla ottamani särkylääke... mutta oli kyllä aamulla kiva herätä kunnolla levänneenä ja ilman särkyjä. :) Olen muutenkin ollut tänään hirvittävän energisellä tuulella. Tiskailin aamupäivällä ihan fiiliksissä musaa kuunnellen, sitä ennen katselin hiihdon mm-kisoja telkusta ja tein ruokaa. Välipalan jälkeen sitten lähdettiin koko perheen voimin pulkkamäkeen ja viihdyttiin siellä parin tunnin ajan. Itsekkin jaksoin vetää rattikelkkaa yhä uudelleen mäen päälle, että lapset sai laskea. Kerran laskin tytön kanssa yhdessäkin ja meno oli hurjaa! Muuten ihan kiva, mutta kun en meinaa mahtua meidän pieneen kelkkaan tytön kanssa ja meinasin sitten koko matkan pudota kyydistä! :) Hauskaa oli joka tapauksessa.

Mutta niin, mun piti noista atc korteista laittaa kuvia ja kertoa paremmin. :) Vaihdoin siis Sannan (alias Niiskuneiti) kanssa neljä korttia, aiheista violetti ja oranssi (kumpaakin kaksi kappaletta). Eilen sain Sannan kortit, joiden mukana oli pieni yllätys; pikku pussi pullollaan pikku tähtiä, jalan ja käden jälkiä, lumihiutaleita ja muuta, sekä kaksi pientä palaa värillistä aaltopahvia. Kiitos kovasti näistä Sanna, osa on näistä jo löytänyt paikkansa korteista kun eilen illalla askarreltiin! Ja tänään oli mennyt minun lähettämäni perille. Tässä ensin kuva Sannan korteista:
420239.jpg
Ja sitten omani:
420236.jpg
Kahdessa oikean puoleisessa kortissa on pienillä kirjaimilla kirjoitettuna oranssi ja violetti (näkyvät pikku kuvassa tosi nihkeesti).

Sitten pääti rohkaista mieleni ja osallistuin ensi kertaa myös Hiekkaoliviin atc vaihtoon (oikealta sivustalta löytyypi linkki). Jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää! :)
Mukavaa tämmöinen korttien vaihto juttu, varsinkin kun noita kortteja tulee niin helposti askarreltua "siinä sivussa" samalla kun lasten kanssa askartelee. Viime aikoina tyttö on innostunut laittelemaan kiiltokuvia vihkoonsa, eikä meinaa millään tajuta että äidillä on omat kiiltokuvat (ja tarrat), kun taas hänellä on omansa! :) Poika on tähän mennessä aika hyvin tyytynyt siihen, että saa sakset käteensä ja päivän mainoslehden tuhottavakseen. Oppiipahan siinä käyttämään saksia mukavasti. Siivoaminen onkin sitten eri juttu, kun koko keittiö on täynnä pienen pientä paperisilppua! :O

Lääkäri ei muuten tänään soitellut, joten viimeisiä labratuloksia kuulen sitten vasta huomenna...