Juu, vihdosta viimein sain itseni lääkäriin tämän päänsärkyni takia. Nopsaan sain terveyskeskukseen ajan, kun aamulla kymmenen maissa soitin ja kahdelta jo pääsin lääkärin juttusille.

Varsinaista syytä ei ainakaan vielä särylle löytynyt, vaikka lääkäri teki perus neurologiset testit mulle ja yritti hienon lampun kanssa tähystellä silmiä. Mulla kun tuo särky on pääasiassa tuossa silmien ja otsan alueella. En muista ennen kärsineeni tämänlaisesta päänsärystä... Jouduin sitten verikokeisiin, joista tutkitaankin melkoinen määrä kaikenlaista. Eihän noista labralapuista sen kummemmin mitään ymmärrä, mutta ainakin tulehdusarvoja sieltä katsotaan ja sitten lääkäri selitti jotain joistakin silmien alueen päänsärkyä aiheuttavista tekijöistä jotka verikokeiden avulla selviää. Tiedä noista sitten, mutta olisihan tuo kiva jos jotain selviäisi... Lääkäri oli tosin sitä mieltä, että särky voi johtua myös tuosta mun jumissa olevasta niskastani, vaikka onkin hieman omituisessa paikassa. Niskapäänsärkyhän on yleensä tuolla takaraivon puolella. No, huomenna se selviää, löytyykö verestä mitään... ja ainakin siihen saakka saan nappailla astetta tuhdimpia särkylääkkeitä, joita lääkäri määräsi kun kuuli ettei perus buranat oikein tehoa. Yhden tuossa jo otinkin, hassu olo tuli, mutta ei se särkyä ainakaan kokonaan ole saanut vietyä.

Mutta ilmoittelen sitten huomenna miltä näyttää. Ainakaan käsitöitä ei parane odotella tähän blogiin ilmestyväksi pariin viikkoon... (aivan kuin niitä olisi hirveästi ollut viime aikoina muutenkaan!). Pakko päästä tästä päänsärystä ensin eroon.