Niin, unohdin aivan tyystin mainita, kun voitin Johannan blogissa! No, tänään palkinto saapui perille ja se oli vielä ihanampi kuin kuvassa! :) Kiitos kaunis, Johanna. Palkinto sisälsi kauniin, huovutetun laukun, kerän ihanan pehmeää lankaa ja muumiheijastimen (johon tyttö ihastui saman tien!). Kuvan, rakkaat lukijat, voitte katsoa Johannan blogista. Se oli niin hyvin otettu kuva, että en edes viitsinyt itse alkaa kuvaa ottamaan. :)

Ja toiseen pakettiin sitten, eli Sny:ni lähetti heti kuun ekana päivänä maaliskuun paketin. Sähköpostia tuossa aiemmin tällä viikolla sainkin ja osasin hieman odotella pakettia, mutta ajattelin että vasta ensi viikolla sen saisin! :) Paketti oli tälläkin kertaa mitä ihanin ja erittäin mieluinen.
422266.jpg
Eli siellähän oli Nancy Bushin Knitting on the road- kirja, pikkuinen rullamitta ja kortti. Kun ei ole pahemmin tullut tuota englannin kielistä neulesanastoa opeteltua, niin nyt on sitten jo korkea aika! Siis niin totaalisen ihania sukkamalleja tuossa kirjassa, ettei ole tosikaan... Nyt omistan jo kaksi sukkakirjaa (toinen on Sukkasillaan), eli kunhan tästä tokenen, niin varmaan alkaa sukkia pukkaamaan tästä neuletehtaasta. :) Mittakin tuli todelliseen tarpeeseen, sillä omistan kyllä useammankin erilaisen mitan, mutta silloin kun mittaa tarvitsee niin se on aina hukassa! Tuon voisi vaikka säilöä ompelulaatikkoon, siellä se sitten aina odottelisi. :) Kiitos vielä, Salainen neuleystäväni!

Postipoika alkaa tosin jo hieman kypsymään ainaiseen nyssyköiden tuloon meille, kun oli niin happaman näköinen tänään postia tuodessaan! :D Postipino kun oli n. 20cm korkea tänään! Kiva kun tulee joskus kunnolla postia, viis siitä mitä postipoika ajattelee! :)