Kävin tänään katsastamassa Oulun keskustan kirpputoreja (jopa kahta) ja kivaa oli tytön kanssa taas vähän käydä shoppailemassa, vaikka tytöllä meinasi välillä käydä aika pitkäksi. Lastentarvikekirpparilla oli tytölläkin mukavaa, kun siellä oli kunnon leikkipaikkakin. :) Siellä käytiin ensimmäistä kertaa ja totesin ihan mukavaksi ja siistiksi paikaksi. Olen kovasti kaipaillut tänne tuommoista kirpparia, jossa olisi vain lasten vaatteita, leluja jne. Porissa on parikin oikein mukavaa tämmöistä kirpparia ja siellä asuessa tykkäsin niissä käydä ostoksilla. No, nyt on täälläkin sitten paikka, jossa tulee käytyä varmaan aika tiheään keskustassa asioidessa. :) Sieltä tarttui heti matkaan tytölle kiiltokuvia, tehtäväkirja, sekä pojalle kevääksi takki. Kiiltokuvat on jo liimattu ja tehtäväkirja paria tehtävää vaille tehty, joten taisi olla onnistuneet ja mieluisat ostokset! Pojalle ei ole takkia vielä ehditty sovittaa, joten siitä en osaa sanoa sen kummemmin miten onnistunut ostos oli... uskoisin sen kuitenkin olevan ihan passeli.

Harmittaa vain, että nyt vasta tuli käytyä tuolla, vaikka se on jo jonkin aikaa siellä ollut (no ainakin pari-kolme kuukautta käsittääkseni)... ehdin nimittäin juuri näpytellä isot kasat lasten vaatteita huuto.nettiin myyntiin. Nyt olisi sitten tuolla kirpparilla ollut tarjous hinta viikoksi... Miksi aina käy näin? No, vaatteet on nyt joka tapauksessa jo siellä huudettavana ja siellä myös pysyvät. Ei jaksa heittää hukkaan monen tunnin työtä, kun otti vaatteista kuvia ja sitten vielä näpytteli tietoja koneella.

Käytiin myös viemässä arvonta voitto postiin (tiedoksi myös Marille), mutta kuvaa siitä ei ole laittaa sitten minkään sorttista. Että jos Mari viitsisit sitten ottaa kuvaa siitä kun on tullut perille ja kertoa siitä mullekkin niin voin laittaa täältä linkkiä sitten. :) Mulla kun oli vain osa palkinnosta täällä kotona valmiina, enkä sitten viitsinyt ottaa kuvaa vain osasta pakettia (olisihan se nyt ihan tyhmää...). Eikä kiehtonut ajatus siitä, että olisin yrittänyt postissa siitä ottaa kuvaa ennen lähettämistä! :P
Kaupungista löytyi kivasti pehmoista täytettä pakettiin... ei siitä sen enempää kuitenkaan. :)

Ja vielä viimeiseksi... Katja tuolla pari postausta aiemmin kommenttiboxissa vähän vihjasi, josko meille olisi tulossa perheen lisäystä. Ei, vaikka niin kovasti toivoisinkin sitä, niin ei ole perheen kasvua havaittavissa. :)