Uskomatonta! Tänään fysioterapeutilta kotiin päästyäni odotti keittiössä paketti ja mies tuumasi vain, että "sulle tuli joku tommonen nyssäkkä" ja viittasi kädellään sitä kohti (hän tietää tasan tarkkaan, kuinka innoissaan olen tästä Sny hommasta). Minä sepustin samalla miehelle, miten reissussani meni ja aivan yhtäkkiä huomasin, että paketti on Snyltäni! Voi sitä ilon määrää ja se vain kasvoi, kun löysin sisältä tämmöisen rivistön ihanuuksia:
447624.jpg
Pikkuisia, ihanaisia Addi nalleja... niiin sööttejä! :) Ja kaunis korttikin vielä. Kiitos jälleen kerran Sny! Nalleille varmasti löytyy käyttöä.

Pari sanaa tähän perään taas muuta... Kävin siis fysioterapeutilla ja jos kuvittelin hieronnan tekevän hyvää niin tämä kyllä teki monin verroin parempaa! Olo oli ihana, paitsi puolisen tuntia sen jälkeen alkoi sattumaan hirveästi niskaan ja hartioihin! Nyt sekin onneksi on ohi ja olo on ihan jees. Perjantaina uudelleen ja ensi viikolla myös kahteen kertaan. Fysioterapeutti sanoi, että jos näillä kerroilla ei saada mitään merkittävää parannusta, niin sitten päänsärky johtuu jostain muusta ja sitten lähdetään lisätutkimuksiin. Toivottavasti tämä nyt sitten tepsii ja pääsisin vielä ennen kesää kunnolla neulomaankin! :)