Toivottavasti se on edes joillekkin hyvä... tai no, enhän minäkään valita, mutta eipä meillä parhaimmallakaan mahdollisella tavalla ole viikonloppu sujunut.
Eilen meillä sattui pieni haaveri, kun lapset ilmeisesti päättivät vaihtaa kesken paperien leikkaamisen saksia keskenään. Minä en tapahtunutta nähnyt (miksi aina kaikki tapahtuu kun äiti kääntää selkänsä?!), mutta ilmeisesti poika tarjosi saksia terät edellä ja tyttö otti ne vastaan jolloin sakset leikkasivat tyttöä tuohon peukalon ja etusormen väliin kunnon viillon. Verta sieltä ei tullut paljo mitään, mutta hädissämme soitettiin ambulanssi (tässä vaiheessa toivoin että meillä ois oma auto!) ja ambulanssimiehet sitten tuumasivat että tikkejä tarvii, mutta kun tyttö on kerran noin hyvässä kunnossa niin ei viedä ambulanssilla. Isäntä lähti sitten tytön kanssa bussipysäkille, jossa tyttö pyörtyi ja oksenteli. Taas ambulanssia soittamaan ja vartin odottelun jälkeen (tässä vaiheessa tyttö oli jo aivan jäässä, kun siellä bussipysäkillä odottivat) se tuli ja pääsivät sairaalaan. Siellä sitten odottelivat yli kaksi tuntia kun juoppoja toinen toisensa jälkeen kävi paikattavana, mutta lapset odottelivat vuoroaan! Vihdoin sieltä sitten kotiin pääsivät tikkien kera käsi siteessä. Tyttöä palelsi illalla aika kovasti, joten taisi kuumettakin olla. Saa nähdä miten tänä iltana käy. Nyt hän on ihan kunnossa, mutta varoo tietty kättään kovasti, eikä siihen saa edes äiti tai isi koskea. Ens viikolla pitää sitten käydä tikit poistattamassa. Toivottavasti paranee siihen mennessä, eikä tulehdu tms. Saatiin kyllä valmiiksi resepti antibioottia varten, jos tulehdus tulee.
Kaikkee sitä tapahtuu ja jottei tuossa tytön kädessä ja voinnissa olisi tarpeeksi huolehtimista, niin poika on flunssassa! Eilen illalla kun täällä kahdestaan pojan kanssa olin, niin oli kovin väsynyt. Ajattelin kuitenkin että johtuu siitä, kun on aikaisin aamulla herännyt... ennen nukkumaan menoa kuitenkin tuli kovasti räkää nenästä. Koko yön sitten ravasin pojan luona milloin pissalle viemässä, milloin niistämässä ja kerran laitoin myös Vicksiä (vai miten se kirjoitetaan?) rintaan, että vähän aukaisisi sieraimia ja saisi toinen hengitettyä paremmin. Nyt aamulla on ollut aika valkoinen naamastaan, mutta posket helottaa punaisena, joten kuumetta on ja räkää valuu lähes taukoamatta.
Että semmoinen pääsiäinen tuli meille tällä kertaa! :/ Onneksi ei kuitenkaan mitään tuon pahempaa, että olisi henki jollain vaarassa mennä tms, eli kyllä tämä tästä toivottavasti pian helpottaa...