Olen tämän iltapäivän piirrellyt kaavoja... ja toki myös leikellyt niitä. Kahden apulaisen kanssa, jotka tosin olivat ilman saksia ja kyniä! Paljon tuli "tuhottua" kaavapaperia, mutta vielä jäi parille päivälle tekemistä. :) Tämä siksi, että ensi viikon lopulla saan äidiltäni ompelukoneen lainaksi ja tarkoitus olisi sitten ommella. Paljon. Jonain päivänä ensi viikolla pitäisi tosin käydä tyhjentämässä rahapussin sisältö kangaskauppaan, jotta tosiaan olisi sitä ommeltavaa. Tekemistä siis riittää ja ehkä parin viikon päästä saan esitellä edes pari uutta ommellusta ensi kesän helteitä varten!
Lisäilin myös muutamat tämän viikon aikana postista kolahtaneet atc kortit tuonne parin postauksen päähän, niin niitä voi ihailla sieltä. :)
Ja pitää kai sitä mainita että olen ottanut virkkuukoukunkin kauniiseen käteeni ja vauhtiin on lähtenyt kesälaukku ihan itelle. Siitä kuvia sitten, kunhan saan sen vielä hieman etenemään (on siis vielä ihan alkutekijöissään!). Mutta teen siis vielä ihan oikeasti käsitöitäkin, eli ei ole mennyt korttitehtaaksi koko touhu!
Mukavaa viikonloppua kaikille!