Teille etelän hetelmille tiedoksi; Kärkkäinen on ISO kauppa, joka myy lähes kaikkea halvalla ja Sikapäivät heidän versio Stockan hulluista päivistä! :) No tiedättehän varmaan mitä tämä sitten meinaa neulojan näkökulmasta katsottuna?! Lisää lankaa, tottakai. Vaikka en ole neulomisia pahemmin harrastanutkaan viime aikoina, niin eikai se sitä meinaa etteikö voisi ostaa lisää lankaa varastoon. Ja näin hyvää tarjousta ei yksinkertaisesti voi jättää väliin. Sieltä nimittäin sai kolme kerää Novita Poppia 2,50 eurolla! Ihan oikeasti! Eihän tuo nyt mitään maailman parasta lankaa ole (eikä värejäkään ollut tarjolla kuin kahta), mutta kelpaa mulle. Varsinkin siihen, mitä siitä suunnittelin, eli naisen koon neuleeseen. En ole koskaan mitään niin isoa neulonut, joten halpa lanka saa kelvata "koekappaleeseen". Se onkin sitten ihan eri juttu että millaisen siitä teen ja KOSKA sen teen, mutta nytpä on lanka valmiina. :)
Sitten on vielä pari kerää Tennesseetä uudessa Novitassa olleeseen virkattuun laukkuun. Yritän vähän soveltaa ja teen pienemmän, sillä mulla on pienemmät kahvat kuin lehden mallissa. :) Saapa nähdä mitä siitäkin tulee!
Tässä vielä kuvaa, jonka otin työpöydän lampun valossa, sillä auringon valo vääristi värejä! Onkos moistakaan ennen kuultu... no, ihmeiden aika ei ole ohi.
522371.jpg
Niin ja nämä kaikki ostokset muuten teki puolestani tuo meidän isäntä. :)

Tänään lähti myös monta kirjekuorta täynnä atc kortteja, joten te siellä jotka tiedätte vaihtavanne mun kanssa kortteja; matkalla on! :)