Niinhän se oli, että tämä Sny- projekti on nyt sitten tältä erää lopussa. Edellisessä postauksessa näytin, mitä itse sain ja tällä kertaa on sitten vuoro näyttää, mitä itse lähettelin. Tai siis ne, jotka muistin kuvata! Lähettelin paketteja blogittomalle Sannuskille, joten senkin takia hieman harmittaa se, etten muistanut kaikkia kuvata...

Ensimmäisenä helmikuussa matkaan lähti pari kerää Onlinen silkki-villalankaa punaruskeassa sävyssä kortin kera. Tästä ei ole missään kuvaa...

Maaliskuussa vuorossa oli lähettää Vuorelman Satakielilankaa vaalean roosan värissä, sekä kortti, teetä ja ruusutarroja. Tästä voi kuvan nähdä täältä, kun tarpeeksi scrollailee ja katsoo kuvat tarkkaan. :) Maaliskuussa lähti myös pieni pääsiäisyllätys, joka oli tämän näköinen:
627229.jpg
Siellä oli siis pieni kirje, pari kelluvaa kynttilää ja tuunattu tulitikkurasia, pääsiäistipuja ja -ruohoa, sekä pääsiäishenkinen Maze book.

Huhtikuussa oli sitten vuorossa lähettää hieman pienempi paketti (säästin vähän rahaa, saadakseni viimeisestä paketista hieman isomman ja kalliimman), jossa lähti kaksi kerää luonnon valkoista Mandarin Naturell lankaa, nallekarkkeja ja Nalle Puh tarroja.
627249.jpg

Viimeinen paketti lähti sitten viime viikolla ja on kuulemma löytänyt perille sekin. :) Sen sisältö oli seuraavanlainen:
627253.jpg
Elikkäs itse virkattu ikkunakoriste, 3 kerää Novita Bambua, Addin bambuiset puikot, teetä, kännykkäkaveri (mielestäni tämmöinen olisi ihana myös laukun koristeena!) ja kortti.

Oli kyllä aivan ihanaa aikaa tämä Sny aika. Osallistun kyllä joskus vielä toistamiseenkin jos näitä vain järjestellään tulevaisuudessakin! :)