Käsitöitä ja nimenomaan neulontaa on tullut siis harrastettua päivittäin jo monen päivän ajan. Mitään ei vain valmiiksi saakka tule. :( Oma moka osaltaan, sillä kun sain tytön sukan valmiiksi, en aloittanutkaan heti toista sukkaa vaan aloitin tekemään erästä joululahjaa (josta juttua tarkemmin ja paremmin vasta sitten joulun jälkeen). Nyt pitää saada se lahja valmiiksi, ennen kuin aloitan tytön toisen sukan. Tähän syynä yksinkertaisesti vain se, etten omista kuin yhdet neulontakelpoiset 3mm sukkapuikot! Asialle pitäisi tehdä jotain... niin, pitäisi. En vain ole vielä saanut aikaiseksi toisia ostaa, vaikka viime viikolla tuli käytyä niin lankakaupassa kuin Anttilassakin. Kummastakin olisi puikot voinut ostaa, mutta muistin asian kummallakin kertaa vasta kotona. Ja silloinhan se ei todellakaan enää auta!

Otsikko pätee myös toiseen asiaan, nimittäin tähän uuden kodin järjestykseen saamiseen. Tuntuu, että joka päivä tulee jotain tehtyä ja laitettua kuntoon, mutta edelleenkin meillä on iso kasa pahvilaatikoita kokonaan tai osittain purettuna. Meillä ei ole täällä uudessa kodissa yhtä paljoa säilytys tilaa kuin ennen (ei vaatehuonetta, eikä lämmintä varastoa, kuten aiemmin), joten osaltaan se hidastaa laatikoiden purkua. Kun ei yksinkertaisesti ole paikkaa, mihin laittaa! Pitäisi ostaa pari hyllyä makkariin, niin saisi järjestykseen tätä kaaosta... tässäkin taas korostetaan sanaa pitäisi. Kun vain saisi aikaiseksi...

Vissiin tämä ankean synkkä, sateinen ja pimeä syksy vie taas oman osansa jaksamisesta, kun ei tunnu mikään onnistuvan. Vaikka kävin minä lenkillä eilen illalla tihkusateessa ja tuli varsin mainio olo. :) Testasin samalla viime viikolla ostamaani uutta takkia, jonka pitäisi pitää hyvin vettä ja olla hengittävä. Ja sitä se kyllä on! En ole ennen omistanut noin ihanaa takkia. Kovan hintansa väärti siis. :)

Mutta eipä kai tässä muu auta, kuin jatkaa taas hommia.