Meillä kun on täällä tänä iltana oikein useampiakin kynttilöitä palamassa. Kaunista ja tunnelmallista.

Olen muutaman viime päivän neulonut oikein ennätysmääriä. Olen päässyt hyvään tahtiin! :) Harmi vain että tekemiseni ovat joululahja juttuja, joten en voi niistä kuvia laittaa ennen kuin sitten joulun jälkeen, kunhan lahjat ovat saaneet uudet omistajansa.
Tänään just mietiskelin ja summailin päässäni mitä kaikkea pitäisi jouluun mennessä valmistua... jos tämä vauhti pysyy päällä, niin kaikki on valmiina jo hyvissä ajoin ennen joulua. Mutta jos pysyn rehellisenä itselleni ja kaikille muillekkin, niin uskon että kiirus tulee kuitenkin! Ensimmäisenä pitää saada alta pois sellaiset lahjat, jotka pitää lähettää postitse. Niitä muita ehtii sitten vielä hädissään tuskahiki otsalla tekemään just ennen jouluaattoa! :)

Yksi joulukorttikin valmistui ohimennen tänään. Äidille lisää lähetettäviä. :) Siitä kuvaa sitten, kunhan saan toisenkin valmiiksi. Tympeää kuvata vain yksi kortti kerrallaan... Pitäs varmaan itsellekkin tehdä muutamia kortteja, mitä voi lähettää. En varmaan omia korttejani tee 3d kortteina. Jotain simppeliä ja kaunista, kuten aina ennenkin. Pitää miettiä vielä toteutustapaa. Ens kuun aikana nekin pitäs sitten tehdä, että ovat ajoissa valmiina...

Nooh, taidan tästä kuitenkin hipsutella keittiön puolelle mutustamaan vielä myöhäis iltapalaksi jotain ja sitten nukkumaan, että pääsee taas aamulla sängystä ylös!