Tänä viikonloppuna meillä vietettiin pikkujoulua. :) Ei mitään kovin kummoista,  mutta laitettiin jouluruokia ja muuta mukavaa.
Jouluna tietysti on iso määrä erilaisia ruokia, mutta meillä nyt oli sillai pääpiirteittäin tarjolla. Pöydästä löytyi siis imellettyä perunalaatikkoa (jonka valmistus meni ihan mönkään vaikka ennen olen saanut sen onnistumaan ihan hyvin! Onneksi oli vain omalle perheelle syötäväksi!), porkkanalaatikkoa (jonka teossa onnistuin oikein hyvin), maksalaatikkoa (kaupasta) ja uutuutena meidän joulupöytään ostin bataattivuokaa. Saarioisten uutuutena oli ja päätin hetken mielijohteesta napata kaupasta mukaan. Oli kyllä niin hyvää, että ostetaan jouluksikin. Erityisesti meidän tyttö ihastui siihen! :) Näiden laatikoiden lisäksi oli rosollia ja kinkkua. Ostin pienen kinkkurullan ja koska olen tottunut harmaasuolattuun kinkkuun jouluruoan kanssa, tuo maistui hieman hassulta, mutta menihän se siinä semmosena suolaisena lisänä!
Joulun ensimmäiset joulutortutkin tehtiin eilen ja olisi pitänyt ostaa isompi satsi taikinaa, sillä tortut menivät heti! Ovat meidän perheen suurta herkkua ihan pienintä jäsentä myöten. :)

Eilen myös viriteltiin kynttelikkö ikkunaan ja löytyi sieltä tähtikin vielä ikkunaa koristamaan (sähköllä toimiva siis). Tänään sitten pistettiin joulutonttuja ikkunoihin lasten kanssa ja etsittiin hyllyihin joululiinoja. Muutamia joulukoristeitakin onnistuttiin löytämään ja laittamaan esille. Vielä jäi meidän eteisen väliovi vaille koristusta (on ikkunalla varustettu ovi), joten siihen pitää kehitellä jotain. Se jotain on oikeastaan jo mielessäkin, mutta toteutus uupuu vielä. Jospa ensi viikon aikana sitten...

Nyt pitää mennä ja valitettavasti tämä(kin) postaus jää vaille kuvia... ehkä ensi kerralla olisi sitten jotain näytettävääkin taas!