Lapaset on nyt sitten käyneet kaksi kertaa 40 asteen pesussa ja tulos on tällä hetkellä seuraava:
1169669.jpg
(Laitetaan jo tiedotkin tähän...)
Malli: Ihan omasta päästä, ranteessa 40s, sen jälkeen 30s, peukussa 14 (omaan muistiin lähinnä kerrokset: ennen peukkua hahtuvalangalla 15krs, peukun jälkeen 20krs ennen kavennuksia, peukussa 12krs ennen kavennuksia)
Lanka: Ranteessa 7Veikka, muuten Pirtin kehräämön hahtuvalanka
Puikot: Ranteessa 3,5mm, muuten 6mm
Muuta: Peukkua pitää ensi kerralla (jos sitä kertaa edes tulee) pienentää varmaan 10:een silmukkaan ja pesua voisi koittaa kerta heitolla 60 asteessa. Korkeus on ok, mutta leveyttä on hieman liikaa, joten silmukoita muutenkin voisi hieman vähentää...

Kutistumista on siis havaittavissa, mutta neulepinta on edelleen havaittavissa myös. Toivomus kun hieman oli, ettei sitä neulepintaa sieltä paljoa erottaisi... ja peukalot ovat hurjan kokoiset! Pituus on aikalailla passeli, mutta leveyttä on liikaa. Mietinkin tässä nyt sitten, että miten mahtaisi käydä, jos heitän nämä kolmannen kerran pesuun? Vai pitäisikö yrittää käsin huovuttaa? Vai annanko vain olla?
Pitää varmaan miettiä yön yli asiaa... Mulle pitäisi olla tarkat ohjeet tämmösten huovutusjuttujen kanssa. Ei oikein näytä onnistuvan muuten!