Ensin oli tarkoitus nyt vaan tehdä ne iloisen kirjavat sukkani valmiiksi ennen uusia juttuja. Mutta kun olin tässä aiemmin löytänyt ohjeen MarioMyssyyn, niin en voinut olla kokeilematta itsellekkin. Jatta on tämän ihanan mallin suunnitellut, mutta itsellä ei mennyt kaikki ihan putkeen... Tein Novita Rustikasta viitosen puikoilla. Tuli liian iso mulle. Ja verrattuna Jatan omaan myssyyn... no, liian iso! Oli kuitenkin niin ihanan näköinen tuo Jatan oma myssy, että en lannistu, yritän toisella langalla uudelleen myöhemmin. :) Tämä kuitenkin valmistui alle vuorokaudessa (tein jokasessa mahdollisessa välissä tätä!), joten nopea toteuttaa uudelleen. Ei tosin ihan heti... meni vähä hartiat jumiin. :)

Piti laittaa kuviakin myssystä, vaan vuodatus ei nyt suostu yhteistyöhön taas tämän asian suhteen. Kuvat siis luvassa myöhemmin.

Edit seuraavan päivän aamuna, eli 14.2 klo 9.55. Kuvien siirto toimii jälleen...
1291987.jpg1291993.jpg

Ekassa kuvassa myssy poseeraa hattutelineessä ja toisessa tytön päässä. Halusi välttämättä sitä sovittaa ja siitähän saatiin hyvät naurut. Näyttää kuin tytön pää olisi yksi iso neulepallo! :) Kummassakaan kuvassa ei värit näytä olevan todellisuutta vastaavat. Ekan otin ilman salamaa, joten on liian tumma, ja toisen otin salaman kanssa, joten on liian vaalea! Kyllä kamerat on ihanii...