Lasten synttäreitä siis. Poika täytti 4v jo perjantaina ja tyttö täyttää sitten tämän viikon lopulla 6v. Otettiin eilinen sunnuntai siitä välistä ja vietettiin tasapuolisesti kummankin synttäreitä. :) Hauskaa oli ja hyvin meni, vaikka äiti (minä siis) olikin hieman heikkokuntoinen kun vatsatauti tms iski lauantai-iltana ja sitä kestikin sitten eiliseen päivään. Kakut sain kunnialla tehtyä ja hyviä kuulemma olivat (itse en sattuneesta syystä hirveästi niitä ole maistellut).

1649725.jpg

Tytölle oli siis perhosen mallinen kakku, kuten tyttö itse toivoi. Päällä mansikkakermaa ja minttusuklaapalloja sekä Marianne kuulia. Sisältä löytyy täyte joka sisältää kermaa, maustamatonta tuorejuustoa, Pätkiksiä ja liivatteet liuotettuna tilkkaan mehua. Tämä löytyi jostain blogista (älkää kysykö mistä!) ja halusin koittaa. Oli siis vaihtelua meidän kakku täytteisiin. Tuntosarvien virkaa toimittaa mehupillin pätkät, joiden päihin tungin minttusuklaapallot. :)
Pojalle oli sitten auton mallinen kakku, jossa ehdottomasti piti olla nallekarkkeja! :) Niiden virkaa sitten toimittivat tuommoiset vaahtokarkkinallet, joita sivustalla näkyy (niillä vuorattiin myös koko auton takaosa). Se on päällystetty ihan tavallisella kermalla ja nallekarkkien kavereina on Lontoon rakeita. Silminä on minttusuklaapallot. Sisällä täytteenä on kermaa, rahkaa, hieman sokeria, vadelmia, mustikoita ja liivatteet liuotettuna mehutilkkaan. Tämä olikin jo tuttu juttu, sillä on tullut tehtyä ennenkin ja ainakin lapsille upposi paremmin.