Tässä ei oikeastaan olisi aikaa alkaa tänne kirjoittelemaan, mutta pakko on pari juttua näyttää! :)
Sain eilen villatakkini takakappaleen valmiiksi. Tuli tosi nopeasti valmista, kun on niin helppo mallikerta. Ei tarvii paljoa miettiä, kunhan tekee vaan siinä sivussa. ;) Takakappale näyttää tältä:
129591.jpg
Jokseenkin hassun näköinen, kun tuntuu niin leveältä ja lyhyeltä. Mutta oikein on tehty ja kyllähän tuo tuosta vielä pitenee, kun siihen sitten tehdään myöhemmin toisenlaista mallikertaa monta kerrosta alaspäin. Ajattelin katsoa sitten, miltä se näyttää päällä ja tehdä sitä sen mukaan alaspäin. Lopettaa sitten kun näyttää hyvältä. :)

Tänä aamuna ollaan oltu lasten kanssa jo oikein reippaita ja käyty kaupungilla. Anttilasta sitten tarttui nämä käteen:
129590.jpg
Just sopivasti mahtuivat viimeisen lankakorin päällimmäisiksi. :) Eli nyt ei siis enempää lankoja vähään aikaan! Ensin pitää saada vanhoja kulutettua pois. Tässä siis neljä kerää Palmaa (2€/kpl), kaksi kerää Samos Lollipoppia (myös 2€/kpl) ja vielä yksi kerä 7Veikka Neliraitaa (5€). Sitä en tiedä mitä näistä syntyy, mutta sen näkee sitten aikanaan! 7Veikasta tulee mulle ainakin sukat, kun kaikki vanhan villasukat alkaa oleen puhkikulutettuja ja tuo siniraitainen on mun mieleen.

Mutta nyt taas arkisen aherruksen pariin... :)