Äskettäin herkuteltiin lasten kanssa muffinsseilla. Ensin oli tarjolla suolaisia (kuvassa vasemmalla) ja sitten makeita (kuvassa luonnollisesti oikealla). Huomatkaa taustalla näkyvä valoilmiö. Se on auringon aikaan saama, ihan oikeesti! Senkin kauneuden tosin pilaa ulkona puhaltava älyttömän kova tuuli... ikkunat vaan vinkuu ja katto paukkuu.

1289415.jpg

Suolaisten muffinssien ohje on Myllyn Paras- nettisivuilta bongattu Kinkku-paprikamuffinssit. Paitsi että tällä(kään) kertaa kinkkua, paprikaa ja juustoa ei mennyt ohjeen mukaisesti... kinkkua oli enemmän (kun piti päästä eroon lopusta kinkkusuikaleesta..), paprikaa taas vähemmän (siitä oli jo käytetty osa muualle..) ja juustoa raastin suoraan taikinan sekaan sen verran kuin jaksoin. :)
Makeidenkin muffinssien ohje on peräisin samasta paikasta ja siitä on muodostunut mun lemppari ohje. Muistan sen jo ulkoa ihan helposti ja omia sovelluksiakin siitä on tullut tehtyä. Joka kerta yhtä hyvää. Tällä kertaa kaiken kruunaa sisältä löytyvä kunnon pala suklaata. Lämpöisenä parasta, kun suklaa on pehmeää. :) Ohje on muuten täällä.