Kärsin perjantai-illan ja melkein koko eilisen päivän ripulista... hirveää! En muista koska viimeksi olisi ollut ja toivottavasti ei tule ihan heti uudestaan tai tartu lapsiin. Tämä päivä on sitten otettu toipumisen kannalta ja aloitettu pitkästä aikaa ihan kunnolla neulomaan. Siis sukkia tms on tehty tälle vuodelle jo vaikka kuin, mutta nyt aloitin jotain aivan uutta: pitsikuviointia. En ole koskaan ollut kovin hyvä näissä langankierto hommissa ja muissa, mutta nyt päätin opetella. Kärsijäksi pääsi uusi Samos Lollipop-lankani, jotka löysin perjantain kaupunkireissulla (kuva edellisessä postauksessa) ja urakkana käsilaukku. Muistuttaa kovasti Fifi-huivin kuviota ja tarkoituksena olisi siitä jonkunmoinen pikkulaukku väsätä. Katsotaan mitä tuleman pitää (nyt on tullut jo pari virhettä, mutta en anna niiden lannistaa, kun en jaksanut ruveta purkamaan ja korjaamaankaan!). Laitan kuvan tänne vasta kun se on valmis. :)
Sain myös sen ponchoni (tai siis tyttöni ponchon, sehän jäi itselleni pieneksi). Hieno tuli, kuten seuraavasta kuvasta voi havaita:
131446.jpg
Tyttö tykkää kovasti erityisesti kukkasista rintamuksella ja siitä, että tämä vaate on täynnä reikiä! :D Halusi tänään jo saman tien kauppareissulle päälleen ja käveli sitten kuin maailman omistaja näpräten hapsuja tietysti samalla. :)

Tein myös niitä kukkakortteja jo aikasemmin viikolla, joista haaveilin samassa postauksessa kuin missä esittelin ponchon raakilettani. Tuli tosi nättejä... tarkoitus oli ottaa kuvat myös niistä, mutta laitoin ne niin innoissani kirjekuoriin ja postiin, että se sitten jäi. Mutta toinen oli mennyt perjantaina jo perille ja kortin saaja oli haltioissaan, joten taisi olla ihan kiva kortti! :)