Tuli käytyä Kärkkäisen Sika-päivillä, eli paikallisen halppis kaupan alennus myynnissä. Tottahan sinne piti lähteä, kun tarjous lehtisen mukaan oli jos jotakin tavaraa halpaan hintaan saatavilla. Ja jopa aivan tarpeellistakin. Kassillinen tavaraa lähti 20 eurolla mukaan ja siellä mukana myös nämä:

1425512.jpg

Siis tuiki tarpeellista askartelu tavaraa! Tässä sisältö kummastakin pussista (joiden kappale hinta oli muuten vain 2€!)

1425520.jpg

Ihanaa! :) Vaihtoehtoja oli vaikka kuinka ja olisin ottanut vaikka kaikki! Mutta jotain rajaa täytyy sentään pitää. Varsinkin kun kotiin tultuani huomasin, ettei näille oikein riitä tilaa mun askartelu laatikoissa... mutta mahtu ne. Osa pöydälle tosin vain. Nyt pitää sitten vain alkaa askartelemaan lisää kortteja, että kaikki tarvikkeet mahtuu niille tarkoitettuihin paikkoihin! Ja alkuun pääsinkin hyvin. Oli pakko koittaa noita soikioita nimittäin. :)

1425527.jpg

Testasin ensimmäistä kertaa monitoimilaitteeni (joka on ollut mulla jo tammikuun alusta saakka) skanneria näiden korttien kanssa. Muuten ihan jees, mutta ihmeen rakeiset teki korteista. Värejäkin se hieman haalisti/vääristi. Saa nähdä viitsinkö tulevaisuudessa skanneria käyttää. Nyt teki vain mieli kokeilla miten homma toimii.