Tehtiin tuossa sunnuntaina tytön kanssa kortteja (siis ihan oikeita kortteja tällä kertaa, ei atc...) ja huomenna pitäisi niistä viimeinenkin olla perillä, joten uskallan jo laittaa kuvaa tännekkin. :) Ensinnä omat teokseni.
451083.jpg
Tässä vasemman puoleisessa on ihan vain kiiltokuva nätin paperin päällä. Oikealla on repäisty vanhasta kirjepaperista suikale ja leikattu servetistä kukka päälle. Loppusilauksen antaa silkkinauha. Tämmöisiä servetti kukka kortteja tein useammankin vähän eri variaatioina, mutta tässä nyt vain yhdestä kuva.

451084.jpg
Ja yksinkertaista, mutta kaunista- linjalla jatketaan. Vasemman puoleisen kortin kukka on niitä semmoisia puukuvioita, joita ainakin Tiimarissa myydään.

Viimeisenä tytön tekemät kortit kummallekkin mummulle.
451082.jpg
Minä leikkasin ja liimasin taustalle tytön haluaman paperipalan ja sitten tyttö laitteli haluamiaan tarroja ja alempaan myös muutaman sydänpaljetin. Kovasti vain jotkut tarrat kimaltelee, niin että kuvaus oli lähes tulkoon mahdotonta! Mutta eiköhän tuosta jonkin verran selvää saa. Ne oli vaan niin ihania, että pakko esitellä täälläkin. Vaikka sinänsä on tosi helppoa tehdä näin kortteja, mutta tuo asettelu! Hän aivan itse asetteli ja laittoi kaikki paikoilleen. Tuleva taitelija meillä täällä! :)

Arvontapalkintoni oli mennyt perille jo alkuviikolla, mutta nyt on sitten myös kuva katsottavissa Marin näpräysblogissa. Eli sinnehän lennähti kaksi kerää tumman violettia Gjestalin Maijaa, pussillinen suklaalla päällystettyjä kuivattuja puolukoita ja kaunis kortti Oulun kirkosta ympäristöineen.