Voitin viime viikolla Sasun blogiarvonnassa ja tänään tuli ihanainen voittoni kotiin. :) Edellisestä arvontavoitostani onkin aikalailla vuosi aikaa, joten oikein mukava oli tämmöinen onnen kantamoinen.
1078579.jpg
Paketissa oli siis kauniin joulun punaista Novita Rose lankaa (tämä ei kyllä yhtään auta päätöstäni :)), ihana huovutettu sydän joka päätyy varmasti koristeeksi johonkin (kunhan osaan päättää mihin) tämän joulun ajaksi, Geisha suklaata levyllinen (mistä ihmeestä Sasu tiesit, että tämä on mun lempisuklaatani?!), kaksi tarra-arkkia, kahta erilaista taustapaperia, lumiukko 3d-kuvia, korttiaskarteluun myös tytön ja nallen kuvat yms, kortti ja ihania pikku tähtiä ja sydämiä (tuossa vasemmassa laidassa).
Kaikkea ihanaa siis! :) Kiitos vielä Sasu, tämä oli oikein mieluinen paketti ja piristi kummasti muuten niin masentavan pimeää ja sateista päivää!
Kuvassa muuten näkyy kivasti toinen uusista tuoleistamme, jotka saapuivat tällä viikolla. Aivan ihanat! Ja sopivat hienosti aiemmin ostamiini verhoihin. :)

Ja vielä muuten näyttäisi olevan aikaa osallistua minunkin arvontaan! Vielä mahtuu osallistujia mukaan! :) Kerrottakoon sen verran voitosta, että pengoin tässä omia askartelutarvikkeitakin uuteen järjestykseen ja sieltä löytyi myös uutta kivaa palkintoa ajatellen...