Palkintoni tuli perille jo perjantaina, mutta en ole jaksanut koneelle istahtaa niin pitkäksi aikaa että olisin jotain tänne kirjoitellut. Mutta palkinto oli kuitenkin todella mieluinen. :) Tietenkään en ole ottanut siitä kuvaa, mutta halukkaat voivat kurkata tästä, miltä se näyttää. Minulle tuli tuo Summer Fun- kirjainyhdistelmä. Mielessäni on kierrellyt ja kaarrellut vaikka mitä ajatuksia noiden kirjainten käyttämiseen, mutta vielä en ole päättänyt mitä niistä tuleman pitää.

Käsityörintamalla on hiljaista. Todella hiljaista. Kaikki on kesken, ihan totaalisesti. Ja ettei keskeneräisiä olisi liikaa, päätin kunnon pakkasten (eilen -15, nyt -20) kunniaksi aloittaa tytölle kesätoppia! :) Koskaan ei voi olla liian ajoissa, eikös vaan? No, toppi eteni vain parilla sentillä eilen, mutta kunhan se tossa joskus etenee enemmän, niin laittelen sitten kuvia tänne.
Tästä blogista alkaa tulla ihan kuvaton ja kuollut käsitöiden osalta, mutta eiköhän tämä tästä taas piristy. Pitää vaan saada käsityöinnostus kunnolla takaisin ja olisihan tuo kiva, jos niskakin vähän vetreytyisi kun on taas aika jumissa.

Pakko vielä hehkuttaa erästä asiaa, nimittäin meidän pojan kuivaksi oppimista! Aloitettiin tuossa reilu pari viikkoa sitten. Otin vaan tylysti vaipan pois ja sanoin, että tästä lähin käydään vain potalla. Alkoi jo käymään lompakon päälle moinen vaippojen ostelu ja onhan poika jo sentään 2,5 vuotias (siskonsa tosin oli vanhempi kuivaksi oppiessaan). Ekan päivän käytin vähän väliä potalla ja toisena päivänä hieman pidemmillä väleillä. Muutaman päivän jälkeen alkoi itse sanomaan, koska pissattaa, mutta piti äidin tai isin viedä potalle. Kakat tuli edelleen housuun. Nyt, muutamien pissojen housuun tulon (ja myös kakkojen) ja parin viikon harjottelun jälkeen poika itse ilmoittaa koska pissattaa tai kakattaa, menee itse vessaan ja saa housut pois sekä menee potalle. Huuto käy sitten, kun on pissa/kakka tullut, kun ei saa itselleen housuja jalkaan kunnolla. Tänään ensimmäistä kertaa tässä aamulla myös otti paperia ja pyyhkäisi pissatipan pois pippelin päästä. :) Yöllä olen vielä varmuuden vuoksi pitänyt vaippaa, mutta nyt on kolme yötä mennyt niin, ettei ole vaipassa ollut mitään. Ulkoillessakin olen vaipan vielä pistänyt, mutta jospa tässä päästäis kohta kokonaan eroon moisista rapistuksista! Ihanaa. :)