Meillä sairastetaan... tai siis toisin sanoen poika on kovasti flunssainen, joten lapset eivät ole tänään olleet tarhassa. Eivätkä varmaan koko loppuviikkona menekkään, sen verran huonolta näyttää toipumisen suhteen. Ollaan sitten otettu rauhallisesti ja minä innostuin leipomaan. Ensin valmistui porkkanakakku, jonka ohje oli tosiaan ensin muffinssiohje, mutta hetken mielijohteesta tein siitä kakun. :)

1232699.jpg

ja sitten hillomuffinsseja.
1232706.jpg

Erityisesti porkkanakakku oli todella hyvää! Pakko myöntää, etten ole ennen tehnyt porkkanakakkua... nyt aion tehdä kyllä varmaan aika usein, niin ihanaa tämä oli! :)

Neuleista sen verran tänne loppuun, että eräs joskus vuosi sitten aloittamani kesätoppi tytölle on valmistumassa, kun huomasin että se voisi vielä kesällä hänelle mahtua! Enää puuttuu olkaimet ja helmavirkkaukset (joita on useampi kerros), mutta tiedä jospa se tuosta vaikka kesään mennessä valmistuis! ;)
Pojan villasukista on ensimmäinen saatu valmiiksi... nyt ei vain jostain syystä sukan neulominen nappaa. Tai sitten se on se toisen sukan syndrooma, mikä tässä vaivaa...