Kuten taisin aiemmin mainitakkin, osallistuin Hiekkaoliivin Atc10 vaihtoon. Aiheina olivat vastakohdat, sekä yksi kortti vapaalla aiheella. Tässä minun Uusi ja Vanha (old), sekä Kahvihetki.
432209.jpg
Parini ihanat kortit voit katsoa täältä.

Täällä meillä on pistetty sunnuntai-iltapäivästä lähtien ns. kotia kuntoon. Sain yhtäkkisen päähänpiston siirrellä hieman huonejärjestystä! Ja järjestely jatkuu yhä... ihmeesti siinä vaan aikaa menee, vaikka ensi alkuun ajattelin että kyllä nuo tuosta parissa illassa siirtyy! :) Siirrettiin siis lastenhuoneen ja "työ"huoneen paikkoja. Lapset kun eivät omassa huoneessaan paljoa viihtyneet ja heillä oli käytössään asunnon suurin makuuhuone. Työhuoneena taas oli se pienin huone, joten vaihdettiin huoneita. Lapset tykkäävät ja äitikin tykkää. Luulisin että myös isi, vaikka ensin vähän vastaan laittoikin (kaiketikin sen takia, että hänhän se joutui kaikki kirjahyllyt yms kantelemaan huoneesta toiseen). :) Saatiin myös omaan makuuhuoneeseen tilaa, kun oma kirjoituspöytäni (tai siis askartelupöytäni) siirrettiin myös työhuoneeseen. Nyt työhuoneessa on tietokone, cd kuuntelupiste, xbox- pelipaikka, askartelupiste ja isot kasat kirjoja ja ihme kyllä myös tuoli missä istua ja lukea mukavasti (ja kenties myös neuloa joskus ;)! Kaikki mitä tässä perheessä vanhemmat voivat toivoa. :) Paitsi telkku, mutta se saa pysyä olohuoneessa.

Olen myös hieman neulonut. Juu, mä tiedän, ettei nyt ehkä ole maailman paras ajankohta ainakaan mun päänsärkyjen kannalta, mutta... no joo, siinä on se mutta jota en voi vielä kertoa. Tämä on siis semmoinen hyshys juttu, mutta selviää ajallaan. :)