Ihan ensimmäisenä sinulle, Nelsson, kerron että kassini kahvat löytyivät paikallisesta käsityöliikkeestä. Niitähän nykyään Novitakin myy jopa ihan Anttiloissakin, joskin ovat isompia, kuin nuo minun löytämät.

Mutta sitten itse pääasiaan, sillä meillä vietettiin viime viikonloppuna lasten yhteisiä synttäreitä. Poika täytti jo edellisviikolla 3v ja tytöllä tulee 5v täyteen huomenna, joten oli kiva yhdistää ne siinä välissä olevalle viikonlopulle. Vieraita kävi muutamia ja lahjoja tuli kiitettävästi. Pojan mieluisin lahja oli Plaston potkumopo ja tytön taisi olla iso helmisetti, josta onkin jo pari kaulakorua itselleen pujotellut. :)

Tässä molempien synttärikakut. Pojalle tein vadelma charlotan, josta tuli sitten kermavaahdolla ja Smarties karkeilla päällystetty "jalkapallon" puolikas (piti ensin tehdä lakritsista kuviot, mutta kun meillä ei lapset siitä tykkää, niin päädyin näihin).
677549.jpg

Tytölle sitten hieman hempeämpää linjaa, eli perhosen mallinen perus täytekakku, jonka sisälle päätyi muistaakseni aprikoosimarmeladia ja rahka-kermaseosta.
677550.jpg

Hyviä oli molemmat ja tuli nyt sitten kakkua mässättyä niin ettei ihan heti taas tee mieli! :)

Semmoisia synttärikuulumisia meiltä. Tällä kertaa ei käsitöitä, mutta jospa joskus toiste... :)