Jäipä sitten tämä blogiin kirjottaminen muutamaksi päiväksi, vaikka niin piti heti ilmoitella, miten sairaalassa kävi. No, nyt olen jo ihan suht normissa kunnossa; vatsaan ei satu, ei huimaa, eikä mitään muutakaan. Keskiviikkona tosiaan siellä sairaalassa kävin, sain kuulla, että sikiö oli menehtynyt jo viikolla 11 ja risat, eli kolmisen viikkoa kanniskelin menehtynyttä sikiötä... Kaavintaan ei tarvinnut muuta kuin pyytää ja sinne pääsin. Sain esilääkityksen ja siitä noin parin tunnin päästä nukutettiin ja suoritettiin kaavinta. Nukutuksen aloittamisesta olin jo kolmen tunnin päästä kotona. Eli nopeaa toimintaa, jos sanoisin. Keskiviikko ilta meni lähinnä sängyssä, kun vatsaan sattui enkä halunnut sen enempää lääkkeitä nappailla (sain siis jo sairaalassa ihan kiitettävän annoksen monenmoista). Se särky onneksi meni sitten itsestään yön aikana ohi. Torstai ja vielä perjantaikin meni suht rauhallisissa merkeissä. Lauantaina tunsinkin oloni jo tarpeeksi hyväksi ja uskaltauduin Anttilaan katsomaan lasten tarjous toppahaalareita. Saivat sitten lapset ihan uudet haalarit talveksi. Lankoja en surukseni onnistunut bongailemaan mitään hyviä... jospa sitten toisella kertaa! :)
Käsityöt on olleet vähän syrjässä nyt. Ainoa, mitä olen saanut aikaiseksi, on neljä keskeneräistä kestovaippaa, jotka löytyivät kaappia pengotessa. Ne siis tulivat nyt valmiiksi. En viitsinyt niistä kuvia tänne laittaa, kun menivät suoraan Huuto.nettiin myytäväksi, koska niitä ei meillä tarvita. Jos joku haluaa käydä katsomassa, niin tunnukseni siellä on Elluriini. Haulla etsivä löytää. Siellä on paljon muitakin vaippoja myynnissä, mutta ovat käytettyjä, nämä uudet löytyy listan häntäpäästä.
Jospa ensi kertaan mennessä olisin saanut ihan oikeasti jotain aikaiseksi, että sais vähän kuviakin tänne. Alkaa näyttämään jo vähän masentavalta, kun ei kuvia ole!