Olen päässyt pienen ajan sisällä kahteen kertaan yksin kaupungille ja kummallakin kertaa on tullut otsikossa mainittu fiilis. En sentään ole dropannut, mutta lähellä on ollut.
Ekalla kerralla olin liikkeellä lauantaina (viime viikolla), joten väkeä oli liikkeellä hirveästi ja kaupat täynnä ihmisiä. Väkisinkin tuli kuuma ja siitä seurasi hieman huono olo. Joka onneksi parantui suklaapatukalla ja raittiilla ilmalla. Sekä matkalla takaisin kotiin.
Tällä kertaa ahdistusta aiheutti se, että kävin ensin Eurokankaassa etsimässä meille uusia verhoja. Tuli kuuma, eikä verhoja löytynyt. Uskomatonta, mutta totta... en siitä kangasmäärästä löytänyt mieleistäni! Seuraavaksi sitten KodinAnttilaan ja sieltä löytyi verhot, jotka eivät ole sitä mitä etsin, mutta jotain sinne päin. Ainakin värimaailmaltaan. Ja tottakai ne ovat liian pitkät... pitää ensin pestä ne, jotta näkee kuin paljon kutistuvat ja sitten lyhentää. Sitten kun lähdin Anttilasta, huomasin että bussi meni just nenän eestä ja seuraava tulee puolen tunnin päästä! Raahasin sitten verhokassiani pitkän matkan päästäkseni ruokakauppaan... raahatakseni lähes yhtä pitkän matkan ruokakassia ensin bussipysäkille ja sitten bussipysäkiltä kotiin. Käsiin sattuu, selkään sattuu ja päätä särkee... mutta nyt meillä on uudet verhot! Että jotain hyvää sentään.

Kunhan saan verhot pestyä ja lyhennettyä ja vielä ikkunaankin, lupaan näyttää teillekkin millaiset löysin. :)