Nooh, toisin kuitenkin kävi! Laitoinkin ranteisiin ja käsivarsiin mobilattin sijaan erästä linimenttiä. Ajattelin ihan vaan koittaa, että miten se toimii eritavalla kuin nämä lääkegeelit. Oon tätä niskaan joskus laittanut, mutta en käsiini. Tämä linimentti oli kasvipohjaista (en tosin enää muista mitä kasveja..) voidetta ja tuoksahti vahvasti menttoolille. Nimeäkään en enää muista, enkä jaksa kylppäristä sitä tuubia hakea. Mukavasti imeytyy ihoon, ei jättänyt semmoista kalvoa kuten nuo lääkegeelit. Viilensi ensin ja kuumotti aika vahvasti sen jälkeen (niskassa tunne ei ole tullut näin vahvana). Ja voi sitä tunnetta aamulla, särky oli tiessään! :) Ja minähän neuloin. Ja virkkasinkin. Ja nyt särkee taas... mutta katsotaan toimiiko linimentti toista kertaa. Huomenna tulee pakosta tauko käsitöihin, kun on niin paljon menoa joka paikkaan, niin saa sitten huomenna kädet levähtää.
Mitäkö sitten tänään tein? No ne sukat on nyt valmiit!!! Hurraa huutoja sille! :D Ja olen kyllä ihan tyytyväinen, nätit sukat tuli ja pääsi heti tänään jo käyttöönkin. Tältä ne näyttävät:
333795.jpg
Kuva on turkaisen tumma, joten otin salamalla toisen kuvan:
333799.jpg
Eikä tämäkään nyt ihan todellisuutta näytä. Tumma vihreä on alakuvassa melko oikean värinen, mutta tuo vaaleampi ei ole noin vaalea. Yläkuvassa se näyttää taas liian tummalta. Vaikeaa kuvata, kun on pimeää... Mutta eiköhän näistä nyt näe mallin ja istuvuuden ainakin. :) Malli on otettu SK:sta, muistaakseni numerosta 12/04. En nyt ihan varmaksi sano, kun lehti tosiaan oli kirjastosta lainassa. Lehdessä nämä oli tehty harmaa-punaisena. Itse en niin jouluisia halunnut, vaikka värit oliskin ollut varastossa. Päädyin sitten vihreään ja mielestäni valinta osui nappiin. Molemmat langat ovat jotain vanhoja keriä, joista vyötteet tipotiessään, mutta epäilen vahvasti Nallea. Ainakin saman paksuista oli. Niin ja ohjeesta poiketen tein ranskalaisen kantapään, koska pidän siitä enemmän kuin tavallisesta. Mutta sen kyllä vannon, etten enää ikinä tee tällä mallilla sukkia! En ainakaan aikuisten koossa... sen verran alkoi nyppimään tuo langanvaihto joka ikisellä kerroksella. Mutta kaunis malli kuitenkin, ei siitä pääse mihinkään. :) Niin ja vannottakoon sekin, että tästä lähin teen molemmat sukat yhtä aikaa, ettei pääse toistamiseen käymään tällä tavalla kun nyt kävi.
Siirrytäänpä nyt sitten siihen toiseen työhön. Joka tapahtui virkkaamalla siis.
333801.jpg
Pipo kaulaliinan kaveriksi. Tuli tosi ihana, tykkään tästä kovasti. Malli oli ihan omasta päästä periaatteella lisäillään vähän tuossa ja tuossa ja koitetaan miten istuu. Hyvin istuu, vaikkei lisäykset niin nappiin menneetkään. :) Tästä kuvasta näkee myös miten kaulahuivi istuu. Hyvin sekin ja molemmat lämmittää kovasti, sillä hiki tuli kun tätä kuvaa yritin ottaa! Kuva on epäterävä, mutta parempaan en pystynyt. Pahoittelen. En jaksanut myöskään "photoshopata" kuvaa, joten näette samalla sivuprofiilin minusta. :)
Mutta nyt meen katsomaan ehkä Suomen turhinta tv-ohjelmaa, eli Idolsia. Ensi kertaan!