Vihdosta viimein sain aikaiseksi leikellä eräästä kangaspalasta meidän eteisen ikkunaan uuden verhon. Siis todellakin vain yhden verhon. Meidän eteisessä kun on kapea ikkuna naulakon vieressä ja siinä ei ole ollut muuta kuin eräs ikivanha verhonpätkä joka on kaiken lisäksi ollut siihen liian lyhyt! Niin ja pitihän tuo ommellakkin leikkaamisen jälkeen. Pienen taistelun jälkeen ompelukoneeni suostui yhteistyöhön ja verho valmistui. Ja ilme eteisessä muuttui kertaheitolla.
343108.jpg
Verho ei ihan kokonaan mahtunut kuvaan, mutta sitä jatkuu tuosta vielä jonkun matkaa alaspäin. Jos olisin ottanut verhon kokonaan kuvaan mukaan, siellä näkyisi rattaita, miehen pyörä ja muuta mukavaa, joten jätin väliin :) Ja kuten tarkkasilmäisimmät ehkä jo huomasivat, viereisellä seinällä on jotain samalla kuosilla. Se jotain on tarkemmin katsottuna tätä:
343104.jpg
Eli taulut samalla kankaalla. Pingotettiin yhdessä miehen kanssa verhokangasta tauluiksi. Alla on semmoiset valmiit maalauspohjat, mutta koska en ole niihin saanut mitään aikaiseksi maalaamalla, päätin toteuttaa taulut näin. Jos joskus maalaus inspiraatio iskee ja siihen on aikaa (tai vain kyllästyn näihin), voin irrottaa kankaan päältä pois ja tehdä mitä sitten keksinkään. Kankaat on vain muutamilla niiteillä kiinni takapuolella.
Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Eteinen näyttää nyt paljon pirteämmältä ja vähän vähemmän kolkolta kuin aiemmin. :)