Käsitöihin en tosin ole koskenut muuta kuin niitä siirrellessäni paikasta toiseen! :) Sen sijaan purkasin kymmenisen laatikkoa, jotka lojuivat ympäriinsä ja olivat koko ajan tiellä. Nyt on paremmin tilaa ja erinäisiä kadoksissa olleita tavaroitakin löytyi. Silti jäi vielä muutama laatikko odottamaan tyhjennystä. Sitä auttanee se, että mies käy huomenna ostamassa meille sängynaluslaatikoita.

Sain purettua myös kaikki loput askartelu, ompelu ja muut käsityö tarvikkeeni. Ennen mulla oli vissiin enemmän tilaa käytössäni, eikä vain yksi pöytä, sillä nyt näky on seuraava:
994070.jpg

Oikealla näkyvän pinon takana kurkkaa lehtipino, joka on korkeampi kuin 30cm viivottimeni... Ja korostan sitä asiaa, että kaikki pöydän laatikot, sekä kaappi ovat jo tupaten täynnä tavaraa! Pitäisikö tätä paljoutta saada hieman vähennettyä? Vai pitäisikö vain keksiä uusia säilytyspaikkoja? :) Onneksi tässä kuvasssa ei langat ole mukana...

Keskellä kuvaa näkyy myös tytön sukka, josta tarkempi kuva tässä.
994071.jpg

Ja kun tyttö huomasi, mitä oikein kuvaan, niin sitten piti ottaa myös kuva sukka jalassa!
994073.jpg

Hyvältä näyttää! :)

Jossain välissä ehdin myös lasten kanssa lähes kahdeksi tunniksi ulos. Käytiin etsimässä leikkikenttä, joka sijaitsee viereisessä kaupunginosassa (noin kilometrin päässä). Lapset reippaasti polkivat pyörällä tuossa hyisessä ilmassa (lämmintä n. 5 astetta ja hirvittävän kylmä tuuli) ja olivat aivan innoissaan kun leikkikenttä sitten löytyi, vaikka samat vempaimethan (keinut ja muut) siellä oli kun joka paikassa muuallakin. Äitillä vaan meinasi vilu tulla. Lapset sen sijaan olivat kotiin tullessa aivan hiestä märkinä. :) Ihanaa oli kuitenkin käydä katselemassa uusia maisemia ja paikkoja.