Kävin tänään Tiimarissa lasten kanssa ja niiden perus ostoksen, joka on tarra-arkki kummallekkin lapselle (ei onneksi käydä Tiimarissa kovin usein...), löytyi kiva joulukorttipakkaus. Tai siis tarvikkeet niiden korttien tekemiseen. :) En tehnyt ihan prikulleen samanlaisia, kuin pakkauksen kuvassa oli, mutta aikalailla sinne päin ja vielä jäi matskua yli. Ne pääsevät sitten joihinkin toisiin kortteihin. Tässä kuvat korteista.
1022940.jpg
1022941.jpg

Jäi tuo kukkakortti hieman tummaksi, mutta näkeehän siitä mitä kortissa on. Tuo tuommoinen verkko meinasi aiheuttaa hieman harmaita hiuksia, sillä en oikein tiennyt miten olisin sen kiinnittänyt. Puikkoliimalla ei pysynyt ollenkaan... lopulta sitten pistin kaksipuoleista teippiä siihen kohtaan verkkoa, joka jäi tuon pahvin alle. Hyvin pysyy, vaikka reunat jäivätkin ilman kiinnitystä. Kuusi, nalle ja kukat ovat hieman kohollaan alustasta 3d tarran avulla. Kauniita mielestäni, vaikka ovatkin suoraan tee-näin-paketista. :)

Sitten muutama kortti valmiista kuvista. Korteista huomaa myös, että ostin tänään myös sinisiä ääriviivatarroja, sekä kimalleliimaa. Oli ihan pakko testata! :)
Nämä neliö-kortit eivät tällä kertaa meinanneet pysyä kiinni, joten piti kuvauksen ajan pitää ne kiinni! Oikean puoleinen saa varmaan vielä kuvan ympärille kimalletta myös.
1022938.jpg

Ja tässä vasemman puoleinen saa vielä pilkkuja oikean puoleisen tyyliin. Oikean puoleinen kortti on ollut valmiina jo varmaan parisen kuukautta, mutta oli jäänyt kuvaamatta ihan tyystin, joten tässä nyt samalla kuva siitäkin sitten. :)
1022937.jpg

Ja nämä ovatkin sitten ihan omaan käyttöön ja lähtevät ilahduttamaan sukulaisia ja ystäviä jouluksi. :)