No, tältä se näyttää:

135386.jpg

Jokseenkin hassun näköinen, vai mitä? Näyttää tosin ihan eriltä jalassa, mutta enpä hoksannut sillä tavalla kuvata... Miehen sisko sitä joka tapauksessa tänään kehui. Tiedä sitten oliko aitoa, vaiko ihan vain kohteliaisuutta. Toisen aion kuitenkin tehdä, kunhan kädet tokenee. Ensin alkoi sormia särkemään siitä virkkaamisesta ja nyt sitten särkee koko oikean käden (ja vähän vasemmankin) käsivartta. Eikä asiaa varmasti auta se, että tietokoneella olen (taas).
Mutta nyt siis pidetään vähän taukoa, jonka sopivasti suo mulle maanantaista eteenpäin reissu Helsinkiin. Pojalla on sydänleikkaus ensi viikolla ja sen takia siellä majailemme sitten parisen viikkoa. Pojan sydämessä ei sinänsä mitään vakavaa vaivaa ole, mutta sen verran kuitenkin, että pieni reikä sieltä pitää tukkia jottei se aiheuta myöhemmällä iällä ongelmia. Kerran käytiin jo kesäkuun alussa siellä kääntymässä ja kuulemassa, että leikkaus siirtyy koska teholla ei riitä tilaa! Kyllä otti pattiin silloin ja nyt ottaa vielä enemmän jos taas siirretään. Kun ei täältä Oulusta sentään niin nopea ole matkustaa Helsinkiin saakka. Varsinkaan, kun matkaseurana on kaksi lasta!

Mutta asiasta vielä käännytään takaisin käsitöiden pariin... tekaisin omasta päästäni tytön nukelle kantoliinan, jotta nukke pääsee matkaan mukaan (eihän sitä nyt kotiinkaan voi yksin jättää!). Leikkelin ensin pitkän pötkön collegekangasta, sitten testailtiin, leikeltiin vähän lisää, ommeltiin, testailtiin ja vielä vähän ommeltiin. Viimeiseksi keksin vielä laittaa vähän kuminauhaa alareunaan, jotta nukke pysyy tiukasti mukana. Ja tässä tulos:
135387.jpg

On kuulemma sekä omistaja, että nukke tyytyväisiä liinaan, joten kai se sitten on hyvä. :) Vielä pitäisi kuulemma nuken saada sukat matkaan, ettei varpaat palellu... saa nyt nähdä tekeekö näillä käsillä enää mitään tällä viikolla, mutta ajattelin yrittää kuitenkin. Eihän niiden tekemisessä nyt niin kauaa mene! :)