Argh! Elämä flunssaisena on peestä. Ihan oikeasti! Nenä vuotaa, silmät kirvelee ja olo on nuutunut. Kuumettakin taitaa olla, tai jos ei ole nyt niin nousee illaksi. Eilen illalla ainakin nousi kuume, kun palelin pitkään peiton alla ihan tajuttomasti eikä auttanut vaikka kuinka hautautui sinne lämpimän peiton alle. Yksi plussa sentään: kurkkuun ei enää satu. Sinne sattui vielä eilen ja sitä edellisenä päivänä.

Ja postissa tuli jotain ihanaa! :) Piristi päivää kummasti. Jehkotar myi leimakuvia ja minä olin kerrankin ajoissa (yleensä saan lukea kaikista ihanista myynnissä olevista jutuista kun ne on jo myyty). Tämmöisen satsin sain:

1537429.jpg

Niin ihania kuvia! :) Nyt sitten vaan pitäs alkaa väritys hommiin... mitään ProMarkereita mulla ei todellakaan ole, kun ei ole ollut noita kuviakaan pahemmin joita väritellä. Mutta jospa sitä tavallisilla värikynillä saisi aikaseksi suht kaunista pintaa. Ainakin omaa silmää miellyttävää. Vaihtoehtoja/vinkkejä värittämiseen saa antaa mieluusti. Ainoa mihin en ala, on vesiväreillä värittäminen... mua ei ole luotu pitämään pensseliä kädessä! :P Että kynä mieluummin. :)

Tänään ei ole valmistunut yhtään korttia, enkä usko että valmistuukaan... jotenkin on niin nuutunut olo ettei mikään varmaan onnistu.