Sain tässä muutamana päivänä aikaiseksi tehtyä joululahjaksi saamastani Pirtin kehräämön hahtuvalangasta lapaset. Oikeastaan mitään hajua silmukkamääristä tms ei ole, eikä ollut, joten tein ihan mutu meiningillä. Nyt ne on pesukoneessa huopumassa ja jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää! Tältä ne näyttivät hetki sitten, kun sain peukut tehtyä lasten katsellessa lasten ohjelmia telkusta.

1168572.jpg

Mittana sivussa toimii 3,5mm sukkapuikko, jolla mittaa sen 20cm. Kovin isot näistä ei siis tullut (ainakaan jos vertaa joidenkin tekemiin hahtuvalapasiin...), mutta koska tämä on paljon paksumpaa niin ajattelin ettei niiden tarvitsisi olla niin isot... saapa nähdä pitääkö mun aivotukset paikkaansa! Ja ranne osa on muuten tehty ihan perus 7Veikalla, sillä halusin semmosen malliset lapaset, jotka saa näppärästi takin hihan suun sisäpuolelle.

Nyt vasta huomasin, että peukuissa lanka vaalenee ylöspäin mentäessä, kun muuten lapasissa väri tummenee ylöspäin... no, ei kai se haittaa, kun en sitä tuossa neuloessakaan huomannut. Väri siis vaikutti aika saman väriseltä...

No, kunhan nyt tulisi edes jokseenkin onnistuneet huovutukseltaan niin olen ihan tyytyväinen! :) Raportointia pesun jälkeisistä tunnelmista sitten myöhemmin tänään.

Niin ja toi otsikkohan nyt ei ole missään tekemisissä tämän jutun kanssa muuten... mutta kunhan vain ilmoitin että tänne tuli talvi takas, kun se oli taas muutamia päiviä hukassa! Lumen suhteen siis... :)


Edit: Ensimmäinen pesu 40 asteessa ei tuonut toivottua tulosta... pitää pestä uudelleen.