Tältä ne valmiit näyttivät ennen pesukoneessa vierailua.
301613.jpg
Alla hieman 30cm viivotinta, jotta hahmottaa kokoa paremmin. Loppukerä langasta ei tosin pesukoneeseen mennyt, mutta sattui jäämään tuohon kuvaan mukaan. :)

Pesukoneesta ulos päästyään ja kuivuttuaan, niistä tuli näin ihanat:
301614.jpg
Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, tossuista tuli ihanan pehmeät ja lämpöiset. Ehkä muutama silmukka vähemmän leveys suunnassa olisi tehnyt näistä vielä istuvammat, koska jalkani ovat niin kapeat, mutta tykkään näistä näinkin. Mallia näihin otin Villapallon huopatossuohjeesta. Muuten ovat ihan samanlaiset, mutta minä tyhmä tein nuo kärjen lisäykset väärissä kohdissa... en ole koskaan ennen mitään kärjestä aloittanut, joten suotakoon tämä surkea virhe. Olisi pitänyt lukea ohje paremmin. Ensi kerralla paremmalla onnella! :)

Nyt sitten olen aloittanut pipoa siskon pojalle, uusilla Addin pyöröillä. :) Siitä todennäköisesti vielä kuvaa huomenna, vaikka varmaan onkin vielä ihan keskeneräinen. Sitten lähdetäänkin maanantaina reissuun, joten en tiedä nyt vielä miten kuvien saaminen blogiin onnistuu, kun joutuu vieraalla koneella sähläämään... mutta kirjoittelen muuten kuulumisia sitten joulun aikana, vaikkei kuvia saisikaan. :)